Lomakoti etätyöpisteeksi: McRent vuokraa matkailuautoja kotikonttoreiksi

Best-Caravan tarjoaa edustamansa McRent-matkailuautovuokrauksen kautta etätyötä tekeville pyörillä varustettuja kotikonttoreita reilusti alennetulla vuokralla.

Koronaviruspandemia on synnyttänyt autoalalle uusia palvelumuotoja, joiden avulla yritykset pyrkivät turvaamaan toimintansa jatkumisen. Näiden palveluilla on pyritty myös helpottamaan yritysten asiakkaiden elämää.

Näihin päämääriin tähtää myös Suomen suurin matkailuajoneuvokauppias Best-Caravan Oy uusilla palvelukonsepteillaan, eli huollon noutopalvelulla ja matkailuautojen vuokraamisella kotikonttorikäyttöön.

Koronaepidemian myötä moni on siirtynyt etätöihin kotiin, missä työtehtäviin keskittyminen voi kuitenkin olla haastavaa. Moderni matkailuauto voi olla vastaus tähän ongelmaan.

Kuukausivuokra 850–900 euroa

McRent vuokraa nyt tuliteriä matkailuautoja kuukaudeksi yhden viikon vuokralla, ja vuokrakulut voi kauppiaan mukaan vähentää verotuksessa. Tarjolla on noin sata vuokra-autoa, ja niiden vuokraus tapahtuu Best-Caravanin Hyvinkään-toimipisteeltä.

Puoli-integroidun Sunlightin kuukausivuokra on normaalisti noin 3 200 euroa, mutta nyt auton saa noin 900 eurolla. Sunlight-retkeilyautojen kohdalla kuukausivuoka on noin 50 euroa pienempi. Sama vuokra peritään, jos vuokra-aika on 2–4 viikkoa.

Hintaa on vedetty alas sillä, että vuokraan sisältyy 300 kilometriä, kun normaalisti kilometrit ovat vapaat. Todella merkittävä syy rajattuihin kilometreihin on myös se, että Best-Caravan ei halua edistää tällä palvelukonseptilla turhaa liikkumista. Jos muuta ei sovita, niin jokainen kuukausivuokraan sisältymätön kilometri maksaa 30 senttiä.

Vuokraan sisältyy kaksi kaasupulloa, joista ainakin toinen on aivan täysi. Kun pullot tyhjenevät, vuokraaja joutuu tietysti hoitamaan itse täysien pullojen hankinnan. Jos liikkuva konttori seisoo kotipihassa, se kannattaa tietysti liittää verkkovirtaan autossa mukana tulevalla johdolla.

Yritykset – ja tietysti myös yksityishenkilöt – voivat vuokrata matkailuauton myös hotellimajoituksen korvikkeeksi.