Lukijamatka suuntautuu tutulle seudulle

Lounais-USA kutsuu taas lukijamatkalaisia. Luvassa on "mieletön maisemaretki".

Caravan-lehden suositut lukijamatkat Pohjois-Amerikkaan jatkuvat. Seuraavan, syys-lokakuussa järjestettävän kuusiviikkoisen reissun kohteeksi on valikoitunut Kalifornia.

– Samalle seudulle on tehty jo puolenkymmentä lukijamatkaa, kertoo matkoja moneen kertaan vetänyt Peter Geitel.

Samalle seudulle palaamiseen on kuitenkin syynsä.

– Tyynenmeren ranta, Nevadan autiomaat sekä Utahin ja Arizonan luonnon ihmeet tarjoavat maailman upeimpia nähtävyyksiä. Monet ovat siksi käyneet näillä seuduin useamminkin.

Geitelin mukaan luvassa on ”mieletön maisemaretki”, jossa on tilaisuus käydä muutamassa isossa kaupungissa kuten Los Angelesissä, San Franciscossa ja Phoenixissä. Pääpaino matkalla on kuitenkin luonnossa.

Yhdessä tai omaan tahtiin

Los Angelesistä starttaava kiertomatka kulkee Tyynenmeren rantatien ja Lake Tahoen kautta Nevadan autiomaille ja Utahiin ja edelleen Monument Valleyn, Grand Canyonin ja Tombstonen kautta takaisin Los Angelesiin.

Lukijamatkalaiset lentävät Frankfurtin kautta Los Angelesiin 16. syyskuuta ja palaavat Suomeen 29. lokakuuta.

Yhdysvalloissa ajoreitit ja yöpymiset saa järjestää vapaavalintaisesti. Matkalaiset voivat seurata etukäteen valittua matkareittiä ja osallistua halutessaan yhteistapaamisiin, joissa vaihdetaan kokemuksia ja kuulumisia.

Lue myös Geitelin reissutärpit uusimmasta Caravan-lehdestä. Matkan pdf-esitettä voit selata täällä. Esitteessä olevista hinnoista saa nopean varaajan alennuksen (100 euroa) tammikuun 2018 loppuun saakka.