Messuhuuma nousee Turussa – ohjelmassa viihdettä ja asiaa

Asiantuntijaluentoja, messutreffit, nimekäs artistivieras ja uusimpia matkailuajoneuvoja – niistä on Caravan Show tehty.

Uusi matkailuvuosi polkaistaan käyntiin tutusti Suomen Turussa järjestettävällä Caravan Show’lla. Messujen ohjelmassa pääpaino nojaa asiantuntijaluentoihin, jotka karavaanarit ovat perinteisesti kokeneet erittäin antoisiksi.

Luennoilla tarjoillaan ajankohtaista tietoa matkailuajoneuvojen teknisistä asioita, turvallisuudesta, liikenteen ajankohtaisista asioista sekä leirintämatkailun suosituista matkakohteista ja tapahtumista. Omia kysymyksiäkin saa esittää.

Monipuolisesti aiheita

Perjantaina aiheet käsittelevät muun muassa kansainvälisiä tapahtumia, matkailua Euroopassa sekä sitä, mitä pitää ottaa huomioon koiran kanssa matkatessa. Lisäksi kuullaan ajoneuvojen vertaisvuokrauksesta, avainturvasta, karavaanareiden golf-harrastuksesta sekä sähköavusteisista liikennevälineistä leirintäalueilla. Tapetilla ovat myös aina ajankohtaiset turvallisuusasiat sekä hostellit karavaanarin vaihtoehtoisena majoituspaikkana.

Lauantaina listaan sisältyy muun muassa sähköturvallisuuteen, renkaisiin, sekä palovaroittimiin ja sammuttimiin liittyvää asiaa. Lisäksi kuullaan karavaanarin parhaista lauttaeduista, Baltian parhaista leirintäalueista ja kulttuurikohteista sekä Berliinin parhaista nähtävyyksistä.

Sunnuntaina aiheina ovat jokamiehen oikeudet ja leiriytyminen.

Viihdettä ja uutuusmalleja

Luentojen lisäksi ohjelmassa on myös viihdettä, sillä messuvieraat saavat nauttia Pepe Willbergin  musiikista lauantaina kello 16 ja 18. Lauantaina kello 13 ohjelmassa on myös talvicaramban näytöskilpailu, johon voivat osallistua kaikki kynnelle kykenevät.

Paikalliset moottoriurheilijat tuovat paikalle aiheeseen liittyvän näyttelyn. Myös Caravan-lehdellä ja SF-Caravanilla on messuilla oma osastonsa, jossa voit hoitaa jäsenasioita.

Lisäksi paikalla on paljon nähtävää ja ostettavaa alan harrastajille. Kalustonäyttelyssä nähdään esimerkiksi LMC Comfortin kolme uutuustuotetta Suomen ensiesittelyssä samoin kuin vuoden suurin Hymer-uutuus, B-Klasse SL. Mukana ovat muun muassa myös Adria, Bürstner, CI, Dethleffs, Fendt, Hobby, Kabe, Knaus, Mobilvetta, Poksi, Rapido, Roadcar, Sunlight, T@B, Tabbert, Weinsberg.

Sadat auto- ja vaunukunnat saapuvat jälleen SF-Caravan Turku ry:n järjestämille treffeille.

Messut ovat avoinna perjantaina ja lauantaina kello 10-18 ja sunnuntaina kello 10-16. Tapahtuman sivuille pääset tästä.