Pian pääsee nelipäiväisille Caravan-messuille

Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely Caravan 2018 käynnistyy parin viikon kuluttua.

Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely Caravan 2018 avautuu jo torstaina 20. syyskuuta. Tapahtumassa esitellään neljän päivän aikana mallivuoden 2019 uudet ajoneuvot, varusteet ja tarvikkeet sekä harrastukseen liittyvät palvelut.

Kun aikaisempina vuosina Lahden Caravan-messuilla on vieraillut 18 000 kävijää, nyt saatetaan yltää jopa 20 000 kävijän rajan rikkoutumiseen.

Yleisön pyynnöstä tapahtumaan on saatu yksi päivä aikaisempaa enemmän. Nähtävää riittää neljässä hallissa, joissa kävijöille tarjotaan runsaasti matkailuajoneuvoihin ja matkailuun liittyvää ohjelmaa.

Aukioloajat:

to 20.9. klo 12-18
pe 21.9. klo 10-17
la 22.9. klo 10-17
su 23.9. klo 10-16

Caravan 2018 on Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyönä järjestämä alan suurin messutapahtuma Suomessa.

Nähtävänä esimerkiksi:

Bürstnerin tyylikäs sisustus on sopusoinnussa runsaan valaistuksen kanssa. Osastolla on esiteltävänä uusi puoli-integroitu Ixeo T ja Harmony Line -mallistosta monipuolinen TD 745, jonka takaosa muuntuu helposti sekä CityCar-retkeilyautot

Caradon osastolla pääset tutustumaan mm. 7-metrisen integroituun Carado I 399 –matkailuautoon. Ihmettelemistä tarjoaa sisällön lisäksi hinta.

Dethleffs esittelee täysin uuden PULSE-automalliston, joka erottuu edukseen muotoilullaan ja uudentyyppisellä valaistuskonseptillaan. Osastolla on myös talvivarusteltu Generation S -vaunu ja pienten vaunujen mallistoa.

Eriba Nova on saanut Suomessa hyvän vastaanoton, ovathan vaunut ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia. Osastolla ovat myös retrohenkiset, 50-luvun American Diner -henkeen johdattelevat punainen Rockabilly- ja sininen Ocean Drive -vaunu.

Fendt on useissa tutkimuksissa arvoitu tyytyväisimpien vaunuilijoiden merkiksi. Kannattaa tutkia, millaisista seikoista tyytyväisyys syntyy.

Hobby on matkailuvaunuissa ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa ja koko Euroopassa. Nyt Hobby hakee vahvaa kasvua myös matkailuautoissa.

Hymerin ja Mercedes-Benzin yhteistyön tuloksena näet uuden MB Sprinterin pohjalle tehdyn Modern Comfort (B-MC)–malliston sekä puoli-integroituna että integroituna ja suositut retkeilyautot Mercedeksen ja Fiatin alustalla.

LMC:n osastolla voi perehtyä matkailuautoihin, joilla on 12 vuoden tiiviysturva, kori ilman puurakenteita ja autot ympärivuotiseen käyttöön valmiiksi varusteltuina. Cruiser Premium -matkailuautossa on erikoisvarustelu, ja messuilla se on tarjolla messuhintaan. Vaunuista kiinnostuneet pääsevät tutkimaan uuden Vivo-malliston sopivuutta perhematkailuun.

Kabe-Adria toimii Kabe-, Adria- ja SunLiving -merkkisten matkailuajoneuvojen maahantuojana Pohjoismaissa. Asiantunteva jälleenmyyjäverkoston edustajat kertovat niin autoista kuin vaunuistakin.

Pössl esittelee sekä omaa mallistoaan että Roadcar-retkeilyautoja.

– Ranskalainen Rapido kasvattaa suosiotaan myös Skandinavian markkinoilla, eikä syyttä. Monia ihastuttavat autojen sisäpuolen ratkaisut pitää itse nähdä.

Sunlight on vuokraajien, lapsiperheiden ja ensiostajien suosikki . Osastolla on nyt myös uusi retkeilyautomallisto Cliff ja sen runsaasti varusteltu Cliff Special Edition.

Messutreffit:

– Satama-alue avataan karavaanareille jo tiistaina 18.9.
– Messutreffien maksu 80 euroa (pe-su) sisältää valosähkön ja messuliput koko viikonlopulle (2 aikuista ja lapset) sekä osallistumiset treffiläisten oheistapahtumiin. Lisävuorokaudet 15 euroa /yö. Maksu tapahtuu  saavuttaessa maksukortilla tai käteisellä.
– Vastaanotto ja ilmoittautuminen sijaitsevat Kyösti Kallion kadun varrella. Vastaanotto treffeille avataan keskiviikkona 19.9. klo 9. Kannattaa huomata, että aluevarausta ei voi tehdä ennakkoon, sillä alueita täytetään saapumistilanteen mukaan.
– Messutanssit perjantai-iltana Ravintola Lokissa Vesijärven rannalla (puhelin 03 781 0220), tanssittajana The Patents. Lokissa ohjelmaa myös lauantai-iltana (tarkentuu).
– SFC Lahden Seutu ry:n tarjoama vesiurkunäytös Pikku-Vesijärvellä lauantai-iltana.

Sisäänpääsymaksut:

– Aikuiset ennakkoon 10 euroa (kassalta 12 euroa)
– Alle 16-vuotiaat aikuisen seurassa veloituksetta
– Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 10 euroa
– Ryhmät (minimi 10 hlöä) 10 euroa
– Sotaveteraanit veloituksetta
– Pysäköinti 8 euroa kassalta