Uusi Telia laskee EU-mobiilidatan hinnat kotimaan tasolle

Sonerasta Teliaksi muuttunut uusi teleoperaattori lupaa EU-alueella mobiililaitteita käyttäville tästä päivästä alkaen samat hinnat kuin kotimaassa.

Tähän saakka lisämaksuton netti on ollut tarjolla Soneralla pohjolassa ja Baltian maissa. Roaming-edun saa hankkimalla Telian liittymän tai päivittämällä vanhan Sonera- ja Tele Finland-liittymän.

– Asiakkaamme ovat tykänneet roaming-eduistamme, ja niiden käyttö on kasvanut koko ajan. Matkapuhelin ja mobiilipalvelut ovat erinomaisia reissukavereita, ja nyt myös Tele Finlandin asiakkaat pääsevät edun piiriin ja voivat käyttää puhelintaan huoletta EU-alueella, sanoo Telian kuluttajaliiketoiminnan johtaja Heli Partanen.

Telian matkapuhelinliittymien 5 ja 10 gigatavun nettipaketit toimivat koko EU-alueella kuin kotimaassa ilman lisämaksuja. Jos liittymässä on rajaton netti, EU-alueella on käytössä nopeudesta riippuen 10–15 gigatavua reissudataa. Tablettien ja läppäreiden mobiilinettiliittymät toimivat samalla periaatteella.

Uudet roaming-edut sisältyvät Telian tänään julkaisemiin uusiin kuluttajaliittymiin. EU-etuja on tulossa kuitenkin myös yritysasiakkaille.

Lisätietoja roaming-uudistuksesta löytyy Telian sivuilta.