Vuoden karavaanari tulee Kokkolasta – ansiot ulottuvat valtakunnanrajojen taakse

SF-Caravan ry:n liittokokouksessa lauantaina Vuoden karavaanariksi nimitetty Kenneth Björkskog sai tiedon valinnastaan kuukauden etuajassa inhimillisen lipsahduksen takia.

– Muuten olisi tullut yllätyksenä, Björkskog sutkauttaa.

Vuodesta 1986 liiton jäseneksi liittynyt kokkolalainen on kunnostautunut parinkymmenen vuoden ajan erityisesti pohjoismaisen järjestöyhteistyön saralla.

Ensimmäisen kerran hän osallistui Pohjoismaisen karavaanarineuvoston NCR:n kokoukseen vuonna 2004. Lillehammerin Pohjoismaisilla päivillä 2008 hän isännöi leirintäalueella suomalaiskaravaanareiden korttelia vaimonsa Vivanin kanssa.

Vuodesta 2012 lähtien Björkskog on toiminut SF-Caravanin delegaattina NCR:n tapahtumissa, kuten esimerkiksi NCR:n varapuheenjohtajana vuosina 2014–2016 ja 2018–2021 ja puheenjohtajana 2017–2018 ja 2022–2024.

– Kenneth on mukava yhteistyökumppani ja oiva esimerkki harrastuksen eteen tehtävästä työstä, joka ulottuu omaa harrastamista laajemmalle. Hänet tunnetaan vakaana luottohenkilönä, joka hoitaa tehtävät eteenpäin, SF-Caravanin puheenjohtaja Olli Rusi luonnehti lauantaina 60-vuotisjuhlaliittokokouksessa Hämeenlinnassa.

Björkskog on aiemmin huomioitu muun muassa liiton hopeisella ansiomerkillä ja 50-vuotisjuhlamitalilla. Hän on myös SF-Caravan Pietarsaarenseutu ry:n kunniapuheenjohtaja.

Katso oheiselta videolta Björkskogin mietteet tuoreeltaan huomionosoituksen jälkeen.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *