Helsingin messuilla nähdään aiempaa enemmän uutuusmalleja

Helsingin Caravan-messut järjestetään samanaikaisesti Matkamessujen kanssa.

Helsingin Caravan-messut esittelee uusia vuoden 2019 matkailuajoneuvoja tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa. Uutuuksia on esillä aiempaa enemmän, sillä ylivuotisten matkailuajoneuvojen outlet-osastoa ei enää ole.

– Kiinnostus pieniin ja kevyisiin matkailuvaunuihin on kasvussa. Retkeilyautojen suosio on edelleen merkittävä, Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Antti Siljamäki kertoo trendeistä.

– Sisustuksissa vaaleat sävyt kiinnostavat ja suuret kattoikkunat ovat lisääntyneet. Tilojen valoisuuteen panostetaan nyt entistä enemmän.

Caravan-messuilla esitellään muun muassa seuraavien merkkien uutuudet: Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Morelo, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg.

Muutama messutärppi

Esillä olevasta tarjonnasta voidaan tehdä joitakin etukäteispoimintoja. Esimerkiksi Morelo Loft Trend 89M -maantieristeilijä on messujen suurin matkailuajoneuvo. Toiseksi suurin on Concorde Charisma 850 L, joka on messujen kallein matkailuauto.

Dethleffs esittelee C’Jou 480 QLK -matkailuvaunun, jossa on makuutilat jopa seitsemälle. Esillä ovat myös pariskunnalle sopiva Hymer DuoMobil -matkailuauto ja kolmiakselinen integroitu Knaus Sun I 900 LEG sekä kaksiovinen matkailuvaunu Adria Adora 673 P. Helsingin messuilla esitellään matkailuajoneuvoja kaikissa kokoluokissa.

Tapahtumassa esitellään matkailuajoneuvojen lisäksi myös vuokraustoimintaa, jolla voi ottaa ensituntumaa ajoneuvomatkailuun. Matkamessujen puolella karavaanarit voivat myös tehdä kätevästi matkasuunnitelmia ja kerätä tietoa kotimaan ja ulkomaiden kohteista. Myös Caravan-lehdellä on messuilla oma osastonsa.

Helsingin Caravan-messut ovat avoinna pe 18.1. kello 12-19 ja la-su 19.–20.1. kello 10-18. Caravan-messujen kävijät pääsevät osallistumaan samalla lipulla Matkamessuille.

Lue lisää Caravan-messuista ja Matkamessuista.