Jyväskylässä järjestetään Caravan-messut

Jyväskyläläinen caravan-liike Jyväs-Caravan järjestää alan messutapahtuman tulevana viikonloppuna suurmyymälänsä yhteydessä ja piha-alueella yhteistyökumppaniensa sekä SF-Caravan Keski-Suomi ry:n kanssa. 

Tapahtuman yhteydessä Seppälänkankaalla on myös maksuton matkaparkki 200 metrin päässä messualueesta Grafilan piha-alueella. Matkaparkkiin mahtuu 300 ajoneuvoa ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Messuille odotetaan noin 4 000 kävijää. 

Jyväs-Caravanin Mikko Käyhkön mukaan tapahtuma järjestetään asiakkaiden toiveesta.  

– Messutapahtumiin on toivottu laajaa uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen valikoimaa sekä runsaampaa tarvikevalikoimaa. Nyt paikan päällä voi tutustua yli 7 000 tuotteeseen. Esillä on myös useita telttoja ja markiiseja, Käyhkö sanoo 

Esillä yli 160 matkailuajoneuvoa

Jyväskylässä on esillä yli 100 uutta matkailuajoneuvoa sekä 60 käytettyä matkailuajoneuvoa. Ajoneuvovalmistajista messuilla esittäytyvät Adria, Bürstner, Carthago, Dethleffs, Fiat, Fiat Professional, Hobby, Kabe, Morelo, Poksi, Sunlight ja Sunliving.

Yksi tapahtuman teemoista on leirintäturvallisuus, ja messuilla onkin mahdollisuus sammuttimen tarkastukseen ja kaasujärjestelmän koeponnistukseen.

Messuvieraille tarjotaan pullakahvit ja makkaraa. Messujen yhteydessä on mahdollisuus nauttia edullinen messulounas ravintola Moccassa. Lapsille on jaossa pikkukaravaanarin värityskirjoja.

Tarvikepuolen valmistajista ja tukkureista esillä ovat muun muassa Alde, Al-Ko, Dometic, Dwt, Fiamma, Isabella, Thule, Svenska Tält, Kampa, Thetford, Trumatic, Sonax, Star Brite, Webasto, Zenec, Reimo, Kama Fritid, CaravanTukku ja Kaha Oy. Muita näytteilleasettajia ovat muun muassa Jyväskylän kaupunki, Liikenneturva ja SF-Caravan Keski-Suomi ry. 

Lisätietoja 17.–19. toukokuuta järjestettävästä tapahtumasta löydät Jyväs-Caravanin sivuilta.