Dometic päivitti lippulaivatelttansa matkailuajoneuvoille

Dometic on parannellut kaudelle 2021 yhtä myydyimmistä ilmatäytteisistä teltoistaan, Dometic Ace AIR Prota.

Dometic Ace AIR Pro on kevyt ja helposti asennettava ilmatäytteinen teltta, joka on suunniteltu sopimaan useisiin vapaa-ajan ajoneuvoihin multi-height-järjestelmänsä ansiosta. Järjestelmä tekee teltasta sopivan 235–265 senttimetrin korkeudella oleville kiskoille. Teltta sopii matkailuvaunuihin ja pieniin matkailuautoihin. Uudesta tuotteesta on saatavissa kaksi eri kokoa.

Dometic Ace AIR Pro voidaan nyt ensimmäistä kertaa varustaa valinnaisilla ilmatäytteisillä jatkokappaleilla oikealle, vasemmalle tai molemmille puolille. Jokainen jatkokappale kasvattaa teltan kokonaisleveyttä 1,9 metriä ja on yhtä korkea ja syvä kuin alkuperäinenkin teltta. Valinnainen sisäteltta liittämällä saadaan helposti lisää makuutilaa.

Side Wing -sivusiiveke on vetoketjuilla kiinnitettävä täysin uusi lisävaruste, joka luo puoliavoimen, suojatun tilan – muun muassa varjoa sekä sosiaalisen tilan aterioiden valmistamiseen. Vähemmän suotuisissa olosuhteissa sivulaajennus tarjoaa katetun sisäänkäynnin telttaan.

Teltoissa on täyskorkeat ikkunat ja kattoikkunat, joten matkailijat pääsevät hyötymään runsaasta valosta ja panoraamanäkymistä.

Kaikissa uusissa Dometicin ilmatäytteisissä teltoissa on kolmikulmaiset katon ilmanvaihtopaneelit, jotka lisäävät ilmankiertoa ja parantavat mukavuutta teltan sisällä. Integroidussa ilmatäytteisessä märän sään katoksessa on verkolliset yläilmanvaihtoaukot.

Dometic Ace AIR Pro -uutuudet ovat saatavana helmikuussa 2021. Neljä metriä leveän Ace AIR Pro 400 S -teltan hinta on noin 2 125 euroa, 5-metrisen Ace AIR Pro 500 S -mallin noin 2 225 euroa.

Dometicin uusissa teltoissa on parannettu muun muassa katon läpi tapahtuvaa ilmanvaihtoa.

Lähde: Dometic