Dometicilta uusi ilmatäytteinen perheteltta – materiaali on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista

Dometic on tehnyt kaksi erikokoista Dometic Rarotonga FTT Redux -telttamallia muun muassa ympäristötietoisten perheiden leirintätarpeisiin. Uutuustelttojen Weathershield Redux -materiaali on valmistettu kierrätettyjen muovipullojen muovilangasta kudotusta polyesteristä, ja materiaali on Global Recycled Standard -sertifioitu.

Telttoissa on suuret vetoketjulliset verkkoikkunat, jotka auttavat lisäämään ilmankiertoa, vähentämään kosteuden tiivistymistä ja lisäämään mukavuutta kuumalla säällä. Alusmatto on tehty kierrätetystä oxford-polyesteristä. Teltoissa käytetään Dometicin usean ilmantäyttöaukon asennustekniikkaa.

Tilavissa ja kevyissä Dometic Rarotonga FTT Redux -retkeilyteltoissa on sisätelttojen takana varastotila, joka sopii matkatavaroiden, vaatteiden ja suurikokoisten esineiden säilyttämiseen.


Dometic Rarotonga FTT Redux on saatavana neljällä tai kuudella makuupaikkavaihtoehdolla. Neljän henkilön Rarotonga FTT 401 Redux maksaa noin 1 700 euroa. Mallin syvyys on 6,05, korkeus 2,1 ja leveys 3 metriä. Paino on noin 30 kiloa.

Kuuden hengen perheelle tai vaikkapa ystäväporukalle mitoitetun Rarotonga FTT 601:n syvyys on 6,85, korkeus 2,1 ja leveys 4,4 metriä. Painoa on noin 40 kiloa. Telttamallin hinta on noin 2 265 euroa.

Lähde ja kuvat: Dometic