Dometicin uusi leirikatos tarjoaa hieman ”etutelttamaista” suojaa reissuun

Dometicin GO-tuotesarjaan julkistama Compact Camp Shelter -leirikatos on tarkoitettu hieman samaan tarpeeseen kuin matkailuautojen ja -vaunujen markiisit ja oikeat etuteltat – eli tuomaan suojaa auringolta, sateelta ja tuulelta. Ja luomaan samalla matkailuajoneuvon eteen yksityistä ja vedenpitävää tilaa oleskeluun ja vaikka kokkaamiseen.

Toki UV-kestävän Compact Camp Shelterin voi pystyttää myös kauemmas ajoneuvosta. Vapaasti seisovan suojan voi jättää myös leiriin paikalleen ja lähteä autolla käymään vaikka jossain lähiseudun matkailukohteessa.

Noin 325 euroa maksavan tuotteen mukana tulee kompaktiin kokoon taittuva alumiinirunko, katto ja kaksi sivuseinää sekä kantolaukku. Lisärahalla Compact Camp Shelteria voi täydentää kahdella lisäseinällä (Camp Shelter Door & Wall Kit) ja hyttysverkoilla (Compact Camp Shelter Mesh Wall Kit). Lattiaa ei sentään ole tarjolla edes lisävarusteena.

Viitisen kiloa painava tuote mahtuu helposti mukaan ajoneuvoon. Pakkauksen koko on 60 x 15 x 25 senttimetriä.

Pystytettynä Dometic GO Compact Camp Shelter tarjoaa 300 x 300 senttimetrin kokoisen katoksen, jossa on keskellä korkeutta 220 senttimetriä.

Kuvat: Dometic

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *