Isabellalta kausipaikkalaiselle suojaa tuulelta ja uusi etuteltta

Uusi ilmaetuteltta on valmistettu hengittävästä ja läpivärjätystä materiaalista.

Isabella on esitellyt tänään Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla uuden ilmaetuteltan. Isabella Air Cirrus North W400 -nimisellä etuteltalla on kokoa 4 x 2,75 metriä ja painoa on 35,5 kiloa. Sopiva vaunukorkeus on 2,42–2,55 metriä.

Cirrus North -teltassa on erityistä se, ettei sen mukana tule yhtään lisäputkea. Mallissa on räystäs edessä (ilmaputkilla), valopaneelit katossa, kaksi suurta hyttysverkoilla varustettua tuuletusikkunaa molemmissa päädyissä ja Isabella Air -ilmajärjestelmä.

Toimitukseen sisältyy muun muassa verhosarja, ilmaputki verantaratkaisulle, ylipaineventtiilillä varustettu käsipumppu, helmakangas, pyöränpeite ja myrskyvarmistus.

Isabella Air on on valmistettu hengittävästä ja läpivärjätystä materiaalista. Sen värit säilyvät siten hyvin.

Uutukaisissa käytetään samoja materiaaleja, kuin perinteisissä Isabella-etuteltoissa. Teltat valmistetaan kokonaisuudessaan Euroopassa kankaita myöten.

Isabellan uusi etuteltta tarjoaa hyvin tilaa, mutta tarvittaessa sitä voi vielä laajentaa lisäteltalla oikealle ja vasemmalle puolelle.

 

Isabella esittelee kaudelle 2020 myös uuden tuulisuojakonseptin kausipaikkalaiselle. 4- ja 6-osaisissa Mega-tuulisuojissa on Megastel-runko ja uusi Stabilo System Mega -tukijalka.

Uusi Stabilo-järjestelmä helpottaa ruohonleikkuuta, useiden tuulisuojien liittämistä ja tukevoittaa samalla tuulisuojaa. Tuulisuojaan on saatavissa myös siihen sopiva puutarhaportti.

Isabellan kalustesarjaan on lisätty kaksi uutta camping-pöytää. Kevyt pöytä matkaleireilijälle ja ruokapöytä kausipaikkalaiselle. Molemmista pöydistä on saatavana kaksi kokoa.