Kannettavalla ilmastointilaitteella saa pientä mutta kallista mukavuutta vaikka matkailuajoneuvoon

EcoFlow tunnetaan parhaiten kannettavista latausasemistaan, mutta yritys on lähtenyt laajentamaan tuotevalikoimaansa muunkinlaisiin laitteisiin.

Yksi niistä tuotteista muun muassa akkukäyttöisen jääkaapin lisäksi on kannettava EcoFlow Wave 2 -ilmastointilaite, jonka yritys sanoo suunnitelleensa erityisesti tiloihin, joissa ilmastointia ei ole lainkaan eikä pysyvästi tarvitse välttämättä ollakaan. Valmistaja suuntaa tuotetta esimerkiksi matkailuajoneuvoihin, telttailuun ja mökeille.

Suomessa laitteesta voi saada irti hyötyä etenkin kesäkauden kuumuudessa ja kylmyydessä. EcoFlow Wave 2:n käyttölämpötila on +5–+50 astetta.

Valmistajan ilmoituksen mukaan laite pystyy helposti viilentämään jäähdytystehollaan (1500 W, 5100 BTU) tai lämmittämään lämmitystehollaan (1 800 W, 6100 BTU) parhaiten tilan, joka on korkeintaan noin 10 neliömetriä.

EcoFlow Wave 2 -laitetta voi valmistajan mukaan hyödyntää myös kosteudenpoistajana, ilmankostuttimena ja puhaltimena. Toisin kuin lämmityskäytössä jäähdytettäessä laite ei tarvitse putkea vedenpoistoon, vaan haihduttaa poistoveden.

Laitetta pystytään ohjaamaan, muun muassa ajastamaan, led-näytön lisäksi puhelinsovelluksella.

Wave 2 tukee monia virtalähteitä kuten tavallista verkkovirtaa, autopistoketta, joitakin akkukäyttöisiä latausasemia ja korkeintaan 400 watin aurinkopaneeleita. Laitetta voi hyödyntää käyttötilasta riippuen useita tunteja myös tuotteen pohjaan kytkettävällä erillisellä akulla (1159 Wh), mikä voi olla joillekin merkityksellinen ominaisuus.

Mitat ovat 51,8 x 29,7 x 33,6 senttimetriä. Painoa on 14,5 kiloa, mutta akun kanssa 7,8 kiloa enemmän. 1 199 euroa maksavan EcoFlow Wave 2:n mukana ei tule 899 euroa maksavaa akkua vakiona.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *