Kanoottiteline sopii myös retkeilyautoon

Thulen valmistamat kattokaiteet mahdollistavat peltikorisen retkeilyauton varustamisen kanoottitelineellä.

Adria varustaa aktiivisten ihmisten ajoneuvona markkinoimansa Twin-retkeilyauton Thulen kattokaiteilla, joihin on tarjolla erilaisia kattotelineitä ja lisävarusteita.

Kuvissa Twinin katolla on Thulen kajakkiteline Hullavator Pro, jonka hintaluokka on 860–890 euroa.

Thulen teleskooppitikkaat tuetaan ja kiinnitetään magneettipitimeen.

Kahdella auki vedettävällä kannatinvarrella kajakkia voidaan laskea jopa metri, joten kajakin kuormaus-, purku- ja kiinnitystyöt voidaan tehdä henkilöautossa vyötärön korkeudella. Kaasujouset keventävät merkittävästi nostoa ja lasku, mutta retkeilyautossa homma on kuitenkin syytä tehdä parityönä, sillä kajakki jää lähes parin metrin korkeudelle maasta.

Kajakki on suojattu hyvin pehmikkeillä, jotka tukevat kanoottia kahdeksasta kohdasta. Ruostumattomat kajakkitelineet voidaan laajentaa leveitä kajakkeja varten. Hintaan sisältyvät QuickDraw-keula- ja -peräkiinnitykset yhden kajakin kuljettamiseen.

Retkeilyautossa kajakkiteline kaipaa kaverikseen Thulen 9-askelmaiset teleskooppitikkaat, jotka kestävät 150 kilogramman painon (hintaluokka 345 euroa), ja tikkaiden magneettipitimen Thule smart clampin (345 euroa).

Kaasujouset helpottavat merkittävästi kanootin nostoa ja laskua, mutta retkeilyauton kohdalla toimenpiteistä ei selviä yksin.