Oma terassi kulkee näin helposti mukana matkailuauton ja -vaunun pohjassa

Etelä-Norjassa Tvedestrand-nimisessä parin tuhannen asukkaan kunnassa toimiva Tahtec-yritys on tehnyt omien sanojen mukaan ensimmäisenä maailmassa helposti lisävarusteena matkailuajoneuvojen pohjaan asennettavan terassin.

Allterrain-terassin voi vetää ulos sellaisiin mittoihin kuin haluaa. Jos sen avaa vain hieman, se toimii leveänä portaana autoon tai vaunuun. Tuotteen yksinkertaisena tarkoituksena on lisätä mukavuutta muun muassa märässä, kuraisessa tai sohjoisessa paikassa leiriydyttäessä.

Allterrainista on tarkoitus tehdä kooltaan asiakkaan toiveiden mukainen, mutta tuotteesta on väläytelty alkuvaiheessa kahta (malli)versiota. Suuremmalla terassilla olisi leveyttä neljä metriä, syvyyttä 1,9 metriä ja painoa noin 70 kiloa. Pienemmän version mitat olisivat 3,5 x 1,85 metriä, ja painoa noin 60 kiloa. Terassin pitäisi kestää noin 400 kilon painon.

Tahtecin mukaan Allterrainin pystytys käyttökuntoon ei vaadi voimaa, mutta muutamat tukijalkojen ruuvaukset toki tarvitaan. Terassin saa käyttövalmiiksi valmistajan mukaan muutamissa minuuteissa, ja purkaminen vie aikaa saman verran.

Yrityksen visioissa Allterrain voisi löytää paikkansa matkailuajoneuvojen lisäksi hyötyajoneuvoista ja vaikkapa niiden kanssa pikaisesti pystytettävän palvelupisteen perustana.

Hintaa ei ole vielä kerrottu, mutta tuote saattaa ennättää tuotantoon jo tämän vuoden puolella.

Kuvat: Tahtec