Pioneer teki Fiat Ducato -ohjaamoihin 9-tuumaisella kosketusnäytöllä varustetun mediakeskuksen

Pioneerin SPH-EVO93DAB-DUCmultimediavastaanotin on tarkoitettu vuosimallien 2006–2019 Fiat Ducato -autoihin, joiden sisustukseen se on sovitettu. Uudessa vastaanottimessa on suuri 9 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö.

Laitteen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sisäänrakennettu wifi-toiminto, Android Auto -tuki, Alexa Built-In -äänikomennot, Spotify-musiikkipalvelu ja Bluetooth-suoratoisto.

Laitteen Apple CarPlay -tuki tarjoaa iPhone-käyttäjille tavan soittaa puheluita, käyttää karttoja, kuunnella musiikkia ja käyttää viestejä vain yhdellä sanalla tai kosketuksella.

Malliuutuus tarjoaa ilmaiseksi karttoja, navigointia ja liikennetietoja kolmannen osapuolen sovelluksilla, kuten Waze ja Google Maps.

Pioneerin hybridiradion avulla internet-suoratoisto tulee automaattisesti saataville, kun auto poistuu DAB+- (ei toimi Suomessa) tai FM-suosikkiradioaseman alueelta. Lisäksi nettiyhteydellä saatavilla olevat metatiedot pystytään näyttämään FM-radiota kuunnellessa.

Laitteen kaksoiskameratulon avulla voidaan lisätä nähtäväksi peruutus- ja etukameran välittämät näkymät, jotka auttavat näkyvyydessä eteen- ja taaksepäin, hinaamisessa ja pysäköinnissä.

Lähde: Pioneer