Volkswagen ID Buzzin kilpavarustelu retkeilykäyttöön on jo käynnissä

Kaikkialla, myös Suomessa, hyvin kiinnostusta ja ennakkomyyntiä kerännyt täyssähköinen Volkswagen ID Buzz on ollut konseptin esittelystä asti myös reissaajien kiinnostuksen kohteena. Niinpä ei ole yllättävää, että ID Buzzille on jo nyt kiireellä tuotu myös retkeilyvarustusta.

Ilmeisesti ensimmäisenä retkeilyvarustepaketin VW ID Buzzille ennätti tehdä saksalainen Ququq-yritys. Sen mallistossa on ennestään erilaisia joustavia moduuleja retkeilyautojen varustamiseen, ja tuotevalikoimasta löytyy yhteensopiva yli 150 automallille.

ID Buzzille sopiva retkeilymoduuli on nimeltään BusBox-4, ja sitä Ququq ja Volkswagen ovat tänä syksynä esitelleet innokkaasti, muun muassa Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla.

BusBox-4 mahdollistaa muiden retkeilymoduulien tapaan sen, että autoa voi käyttää normaalissa arkikäytössä ilman tilaa vievää retkeilyvarustelua, mutta kun halutaan lähteä viikonloppuna tai lomalla reissuun, moduuli heitetään helposti kyytiin.

BusBox-4 tarjoaa 125 x 195 senttimetrin kokoisen mukavan makuupaikan kahdelle reissaajalle. Patjan paksuus on 10 senttimetriä.

Ququq BusBox-4:n ulkokeittiössä on kaksiliekkinen kaasuliesi, pesuallas sekä paikat jääkaapille/pakastimelle ja kahdelle 10-litraiselle tuorevesisäiliölle.

BusBox-4:n toimitukset käynnistyvät marraskuussa. Esimerkiksi Saksassa hinta on 2 790 euroa.

Kuvat: Volkswagen