First Camp -leirintäalueketju poimi ostoskoriin nyt viiden tähden alueen

Pohjoismaiden suurimman leirintäalueketjun, ruotsalaisen First Campin, kasvuvauhti ei näytä vieläkään hidastuvan. Vuotta 2024 ei ehtinyt kulua kuin runsaat kaksi viikkoa, kun yritys julkisti vuoden ensimmäisen hankintansa.

Tällä kertaan mukaan napattiin ketjun ensimmäinen viiden tähden leirintäalue, Kronocamping Lidköping, jota on pyörittänyt sama perhe 1960-luvulta lähtien. Leirintäaluetta on vetänyt jo kolmas sukupolvi, jonka edustajista kolme jatkaa työskentelyä First Campin omistukseen siirtyvällä alueella.

Kronocamping Lidköping sijaitsee Vänern-järven eteläisellä rannalla 15 minuutin kävelymatkan päässä 40 000 asukkaan Lidköpingin keskustasta. 150 kilometriä pitkä ja 81 kilometriä leveä Vänern on koko Euroopan kolmanneksi suurin järvi.

– First Campin kautta leirintäalue saa lisäresursseja ja pitkällä aikavälillä kaikki vieraat voivat ansaita bonuspisteitä suositun First Camp Clubimme kautta, hehkuttaa tiedotteessa First Camp Groupin toimitusjohtaja Johan Söör.

Yrityskaupan jälkeen First Campilla on jo 71 kohdetta, joista 52 on Ruotsissa, loput Norjassa ja Tanskassa. Viime lokakuussa First Camp järjesti osakeannin, jolla se keräsi noin 8,8 miljoonaa euroa lisää pääomaa vuodelle 2024 suunniteltujen investointien varmistamiseen.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *