Leininranta avasi ovensa päiväksi: ”Suosittelen muillekin SFC-alueille”

Teemapäivä toi lisäpiristystä leirintäalueelle ja kannusti paikallisia caravan-harrastuksen pariin.

Leirintämatkailun markkinoinnissa yksinkertaiset ideat toimivat usein parhaiten. Iitin Leininrannassa järjestettiin lauantaina avoimet ovet paikallisille asukkaille. Ohjelmassa oli sup-lautailun lisäksi alueeseen ja ajoneuvoihin tutustumista ja soppalounasta.

SF-Caravan Kaakkois-Häme ry:n puheenjohtaja Veikko Vuorialho on tyytyväinen päivän antiin.

– Halusimme tarjota lähiympäristön asukkaille mahdollisuuden vierailla alueella ja tutustua caravan-matkailuun. Leininrannan kaikki 85 paikkaa olivat täynnä ja kyläläisiä vieraili päivän aikana noin satakunta. Suurimmalle osalle kävijöistä caravan-harrastus ei ollut ennestään tuttu.

Sup-lautailu herätti kiinnostusta.

Kymijoen laineilla oli mahdollisuus testata sup-lautailua, ja laudat olivatkin kovassa käytössä.

– Sup-lautailua oli meillä ohjelmanumerona ensimmäisen kerran, ja se herätti niin paljon kiinnostusta sekä karavaanareiden että vierailijoiden keskuudessa, että aiomme jatkaa yhteistyötä kyseisen yrittäjän kanssa. Saimme muitakin uusia yhteistyökumppaneita ja yhteyksiä, joiden kautta pääsemme toiminnan suunnitteluun Iitin alueella mukaan.

Päivän aikana oli mahdollisuus tutustua myös alueen vapaa-ajan tiloihin, saunoihin ja muihin yleisiin tiloihin.

– Tarkoitus oli lisätä tietoisuutta caravan-harrastuksesta ja -matkailusta, ja vastaanotto oli erittäin positiivinen. Suosittelen lämpimästi vastaavan tapahtuman järjestämistä muillekin SFC-alueille. Tämä on hyvä tapa markkinoida harrastusta ja linkittää paikalliset asukkaat caravan-toimintaan. Leininrannassa tästä tehdään tapa, Vuorialho päättää.

Kuvat: Juha Rakkola