Best-Caravanin Road Show vierailee 4.9.–10.10. peräti 20 paikkakunnalla

Best-Caravan paikkasi viime syksynä Lahden Caravan-messujen peruuntumista järjestämällä näyttävän näyttelykiertueen, joka kävi 13 paikkakunnalla. Nyt Road Show -kiertue vierailee viiden viikon aikana peräti 20 kaupungissa, ja näyttelypäiviä on tuplasti enemmän.

Best-Caravan tuo karavaanialan näyttelyn lähelle asiakkaitaan, sillä näyttelykiertue ulottuu Rovaniemeltä Helsinkiin. Road Show käynnistyy Rovaniemeltä 4. syyskuuta ja päättyy Kaarinaan 10. lokakuuta. Tähän väliin sijoittuvia kiertuepaikkakuntia ovat Tornio, Oulu, Kokkola, Vaasa, Seinäjoki (Ideapark), Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Lappeenranta, Kotka, Porvoo, Helsinki, Lahti, Hämeenlinna, Pirkkala (Best-Caravanin toimipiste), Pori ja Forssa (Autokeidas).

Tarkempi kiertueaikataulu löytyy Road Show’n nettisivuilta.

– Viime vuoden paikkakunnista Hyvinkää ja Kemi jäivät pois, ja uutena mukaan tuli Itä-Suomi. Viime vuoteen verrattuna uusia kaupunkeja ovat Tornio, Vaasa, Joensuu, Savonlinna, Lappeenranta, Kotka ja Hämeenlinna, kertoo Best-Caravan Oy:n markkinointijohtaja Tuomas Salminen.

Best-Caravanin Road Show tuo matkailuajoneuvouutuudet keskeiselle paikalle 20 kaupunkiin.

Tarvikepuolikin mukana

Viime vuonna Road Show’lla oli esillä 34 matkailuajoneuvouutuutta, ja tänä vuonna ajoneuvojen määrä nousee 50:een. Tänä vuonna 12 paikkakunnalla on lisäksi esillä Delta Auton edustamia vetoautovaihtoehtoja. Ajoneuvokaluston lisäksi Road Show’ssa on myös paikallisia ja valtakunnallisia näytteilleasettajia sekä erilaista ohjelmaa.

– Road Show’n yksi iso uutuus on tarvikemyynnin mukanaolo. Road Show -alueella on tuote-esittelyjä ja pyörillä kulkevan tarvikekauppa, joka on rakennettu Suomen suurimpaan Road Show -rekkaan. Kiertuealueen näyttelyt ja esittelyt ovat maksuttomia. Ajoneuvojen, tarvikkeiden ja huipputarjousten ohessa tarjolla on myös mukavaa oheisohjelmaa, kiinnostavia vetonauloja, useita arvontoja päivässä sekä maukasta purtavaa pienempään ja suurempaan nälkään, kertoo Salminen.

Kiertuekaluston liikuttelu paikkakunnalta toiselle ja näyttelyalueiden rakentaminen on melkoinen ponnistus. Näyttelykaluston ja tarvikerekan lisäksi mukana liikkuu muun muassa toimistorekka, nostolavallinen tarvikekoppiauto, kaksi hydraulista jättiscreeniä, taukotilabussi, pikkubussi, pakettiauto, sähkögeneraattori ja kuumapesuri.

Esillä hulppea motorhome

Kiertueella pääsee tutustumaan erilaisiin matkailuajoneuvoihin ja myös koeajamaan uutuuksia. Kiertueella on mukana 28 matkailuautoa ja kymmenen matkailuvaunua. Merkeistä ovat edustettuna Dethleffs, Hymer, Sunlight, Hobby, Challenger, Rapido, Dreamer, Niesmann+Bischoff ja Concorde.

Road Show’lla on mukana myös yksi Euroopan suurimmista matkailuautoista. Kyseessä on amerikkalaisvalmisteinen maantieristeilijä, joka leviää kolmella slide outilla, ja jossa on sisätilaa peräti 50 neliömetriä. Motorhomen täydellinen varustelu sisältää marmorikivilattian, jättiläismäisen kylpyhuoneen ja kaikki mukavuudet, joista harva on voinut edes uneksia. Suomessa ennennäkemätön unelma-auto on myynnissä kiertueen aikana, ja se myydään Suomeen rekisteröitynä.

Viime vuonna Road Show’lla tehtiin yli sata matkailuajoneuvokauppaa.

Keskustelu

  1. Riitta Riikonen

    wau

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.