Bravia saa vetoapua Norjasta kovissa pakkasissa pärjäävän retkeilyauton kehittämiseen

Slovenialainen Bravia Mobil ryhtyy norjalaisen Raidhoo/Din Bilpartner AS:n kanssa yhteistyöhön, jonka tavoitteena on tuoda markkinoille myös karskeihin pohjoisiin olosuhteisiin aiempaa paremmin soveltuva Bravia-retkeilyauto. Asiasta uutisoi norjalainen Bobilverden.

Bravia on valmistanut retkeilyautoja vuodesta 2005 alkaen, ja yritys on pärjännyt omalla osaamisellaan Etelä- ja Keski-Euroopassa. Uuden yhteistyön tarkoitus on vahvistaa Bravian asemaa caravan-markkinoilla myös kylmissä olosuhteissa ympärivuotiseen käyttöön vielä nykyistä valikoimaa paremmin soveltuvilla malleilla. Norjalaiselta Raidhoolta löytyy osaamista muun muassa koviin talviolosuhteisiin tehdystä retkeilyvaunumallista sekä Peugeot-muunnoksista.

Ensimmäisessä vaiheessa Bravian on tarkoitus lanseerata ensi kesänä malli, jolla sen peltikorisessa reissaisi mukavasti 30 asteen pakkaskeleissäkin, myöhemmin suunnitelmissa on tuoda 40 asteen pakkasia sietävä Bravia-malli. Etenkin hyvästä eristyksestä päästään toki hyötymään myös kesähelteillä sekä meluisassa ympäristössä.

Peugeot Boxeriin perustuva retkeilyauto tulee saataville sekä kaksi- että nelivetoisena vaihtoehtona.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *