Caradolla 15-vuotisjuhlat

Edition15-erikoismalliston lisäksi Caradolta tulee mallivuodelle 2022 nostokatollinen retkeilyauto.

15-vuotisjuhlavuottaan viettävän Caradon erikoismallistoon on pakattu runsaasti suosittuja varusteita, ja jossa on maahantuojan mukaan jopa yli 7 000 euroon nouseva asiakasetu. Mustalla ohjaamolla varustetuissa juhlamalleissa on muun muassa markiisi, erilaiset istuinten kuosit ja kevytmetallivanteet. Saksa-varustukseen kuuluva satelliittiantenni puuttuu Suomi-varustelusta, sillä se ei toimi täällä.

Edition15-mallisto kattaa Caradon kaikki neljä retkeilyautomallia, kaikki kolme Van-sarjan pohjaratkaisua, suosituimmat puoli-integroidut sekä kaikki täysintegroidut mallia.

Caradon retkeilyautot eivät poikkea tämän päivän yleisestä linjasta, eli kaikkiin merkin retkeilyautoihin saa parivuoteen sisältävän nostokaton. Sähköisellä lukituksella varustetun nostokaton etuosassa on kattoikkuna, joka toimii tuuletuskanavana ja antaa sisätiloihin luonnonvaloa silloin, kun nostokatto on alhaalla.

Lue lisää Caradon ja muiden matkailuajoneuvovalmistajien uutuuksista syyskuun toisella viikolla ilmestyvän Caravan-lehden 5/2021 suuresta mallivuosi 2022 -katsauksesta.

Kuva Pekka Virtanen