Dethleffs avaa uuden matkailuautosarjan tilavalla alkovimallilla

Saksalainen Dethleffs on esitellyt suurempien perheiden ja kaveriporukoiden reissuihin soveltuvan XL Family A 7872-2 -mallin premium-segmenttiin.

Tilaa kolmiakselisessa 8,60 metriä pitkässä autossa riittää hyvin. Autossa on makuupaikat ja turvavyölliset istuinpaikat kuudelle hengelle.

Etuvetoiseen Fiat Ducatoon ja Al-Kon matalaan alustaan perustuvassa XL Family -mallissa on vakiona 180 hevosvoiman dieselmoottori (132 kW) ja 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Suurin sallittu kokonaispaino on 5 400 kiloa.

Dethleffs XL Family A 7872-2:n korkeus on 3,27 metriä. Sisäkorkeutta on komeasti 2,09 metriä, mikä tuo autoon väljyyden lisäksi valoisuutta.

Ympärivuotiseen matkailuun soveltuvassa mallissa on kaksoispohjarakenne, jonka tarjoamia 40 senttimetriä korkeita säilytystiloja pystyy monin kohdin hyödyntämään myös sisältä. Myös penkin alla olevaan säilytystilaan on pääsy sekä sisältä että ulkoa.

Alkovissa on tilaa kahdelle reissaajalle 2,10 x 1,65 metrin kokoisessa parivuoteessa. Alkovin lattia saadaan helposti nostettua ylemmäs, mikä helpottaa kulkua ohjaamoon.

Takaosassa on 2,11 x 1,52 metrin kokoinen poikittaisvuode, jossa on 15 senttimetriä paksu patja. Vielä kaksi makuupaikkaa (1,95 x 1,30 metriä) lisää saadaan tehtyä oleskelutilaan.

Keittiö tarjoaa runsaasti työskentely- ja säilytystilaa, 137-litraisen jääkaapin 15 litran pakastelokerolla, 2-liekkisen kaasulieden, pesualtaan sekä myös vakiona uunin.

Ulko-ovella on leveyttä mukavasti 70 senttimetriä. Keskellä autoa on erillinen suihku, jota voi hyödyntää myös puku- ja kuivaushuoneena. Autossa on kaksi vaatekaappia. Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa led-ajovalot, kevytmetallivanteet ja markiisi.

Kuvat: Dethleffs

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *