Farfalla Flip – vähän erilainen retkeilyperävaunu

Noin viiden kilometrin päässä Münchenin lentokentältä toimiva Farfalla valmistaa etenkin urheilullisille ihmisille suunnattuja pieniä vaunuja.

Yrityksen uusin, mallivuoden 2024 aikaansaannos on nimeltään Farfalla Flip, joka tarjoaa vakiona makuu- ja istumapaikat kahdelle reissaajalla sekä mukavasti kuljetustilaa kookkaille harrastusvälineille.

Sisällä keskeisenä ideana on hyödyntää laajasti, luovasti ja monipuolisesti standardimittaisia kuljetukseen ja säilytykseen tehtyjä eurolaatikoita (60 x 40 cm).

Farfalla Flipin vahvuus on siinä, että kyytiin vaunun oikealle reunalle saa helposti lastattua vaikkapa polkupyörät, surffi- ja sup-laudat, kanootin tai skootterin. Lastaamista helpottaa takana olevat erikseen avautuvat kaksi kookasta ovea.

Vaunu painaa perustasoon varusteltuna noin 600 kiloa, kokonaismassa on vakiona 950 kiloa. Al-Kon alustan valitsemalla kokonaismassa voidaan nostaa 1400 kiloon. Farfalla Flipin kokonaispituus on 4,43, leveys 2,07 ja korkeus 2,13 metriä. Sisällä pituutta on 2,05 metriä ja leveyttä 1,57 metriä.

Ulkoisesti Farfalla Flip eroaa tavallisesta kuljetusperävaunusta muun muassa oikealla sivulla olevasta, lastaamistakin helpottavasta kookkaasta ikkunaluukusta – mikä on tosin lisävaruste. Farfalla Flipiin saa valmistajalta tilattua monenlaista varustelua, mikä onkin tarpeen, sillä vaunun mukana ei perusvarustelulla tule paljoakaan. Valinnaisena varusteena tarjolla on muun muassa kattotelttoja.

Mutta on Flipissä jotain Farfallan ihan omaakin elementtiä, kuten kolmeen osaan purettavissa oleva monikäyttöinen huonekalumoduuli.

Moduulissa on muun muassa hylly, kaappi, pesuallas sekä sohva, jonka saa vetämällä levitettyä sälepohjalla varustetuksi parivuoteeksi (200 x 137 cm). Vaunuun on mahdutettu myös irrotettava pöytä.

Farfalla kauppaa kalustusta ja muuta varustelua myös erikseen heille, joille on jo itsellään ennestään Farfallan tuotteille soveltuva perävaunu.

Kuvat: Farfalla

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *