Kyllähän aussit kiinnostavia ja vankkoja matkailuvaunuja osaavat tehdä

Nimensä mukaisesti Australian Off Road -niminen yritys tekee kehnoilla teillä ja maastossakin pärjääviä vaunuja.

Tuoreimpana Australian Off Road toi vuoden alussa myyntiin Sinergi-nimisen mallin, jonka kanssa kelpaa reissata pitkin kenguruiden maata.

Kaksiakselisen Sinergin kokonaispituus on 7,2, leveys 2,1 ja korkeus 2,8 metriä. Pohjaratkaisu on varsin avoin. Kylpyhuoneesta on saatu tilava, ja vaunussa on keittiö sisällä ja ulkona. Sisäkeittiössä on kaikki olennainen, kuten 145 litran jääkaappipakastin. 3-liekkinen kaasuliesi on sijoitettu kauemmaksi tiskialtaasta kulmittain, mikä mahdollistaa sen, että kaksi henkilö mahtuu toimimaan keittiössä kohtalaisesti yhtä aikaa. Raikasvesitankin koko on 280 litraa.

Ulkokeittiö ei vaunun perusvarustelulla sisällä muuta kuin tyhjät valmiit paikat esimerkiksi grillille, liedelle ja pesualtaalle. Ulkokeittiön voi kukin varustaa omien toiveidensa mukaan.

152 x 203 senttimetrin kokoinen parisänky voidaan optiona vaihtaa kahteen erillissänkyyn. Vaunun jokaiselle ulkoseinälle on sijoitettu kätevästi säilytyslokeroita.

Katolla on neljä kappaletta 140 watin aurinkopaneeleita, ja varustukseen kuuluvat myös 300 Ah:n litiumakku ja 2000 watin invertteri.

Sinergin hinnat Australiassa alkavat noin 143 900 Australian dollarista eli noin 92 000 eurosta.

Lähde ja kuvat: Australian Off Road