LMC:n retkeilyautovalikoimaan kolme uutuutta

LMC:n mallivuoden 2024 tuotevalikoimassa on retkeilyautoja Fiat-, Ford- ja Citroën-alustalla. Uuteen mallivuoteen LMC esittelee kolme retkeilyautouutuutta. Yhteistä niille on muun muassa vakiona toimitettava kompressorijääkaappi. Myös diesellämmitys on osassa malleista vakiona.

Vuosi sitten LMC esitteli Suomessa ensimmäisen Innovan-retkeilyautonsa – Innovan 590 -pohjaratkaisun poikittaisvuoteella. Nyt Ford-alustaisen 590-mallin takaosaan on sivuseiniin tehty levennys, minkä ansiosta 148 cm leveän vuoteen kokonaispituus on jopa 202 cm.

Makuutilan laajennus näkyy ulkopuolella sivuseinään muotoiltuina noin 7 cm syvinä ulokkeina. LMC:n mukaan se ei muuta ajoneuvon kokonaisleveyttä tai seinäkaapiston rakennetta, eikä vaikuta asunto-osan liukuoven käyttöön.

Täysin uutena retkeilyauton pohjaratkaisuna LMC esittelee alle kuusi metriä pitkän Ford-alustaisen Innovan 592 -erillisvuoderatkaisun.

Matkailusta kuljetuskäyttöön helposti muunneltavassa Innovan 592:ssa vuoteiden pituudet ovat 202 ja 185 cm. Keittiön työtasoa voi jatkaa toisen erillisvuoteen päälle.

LMC valmistaa myös rajoitetun erän aktiiviseen ulkoilmaelämään sekä urheiluun ja erämatkailuun suunniteltua Ford-alustaista Innovan Active -retkeilyautoa.

Poikittaisvuoteiseen 590-pohjaratkaisuun perustuvaa Innovan Active -erikoismallia on varustettu vakiona muun muassa kattokaiteilla, takatikkailla, etuosan ”härkätangolla” ja isommilla renkailla. Ulkovärinä on matta harmaa erikoisväri 3D-tyylisellä Innovan-tekstillä viimeisteltynä.

Lähde ja kuvat: LMC

Keskustelu

  1. Patrick winquist

    Onko innova aktive 4×4 ja automaatti

    Kommentoitu 0 kertaa

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *