Matkailuajoneuvoihin tulossa 48 voltin sähköjärjestelmä

Knaus Tabbertin ja Boschin kehittämä älykäs 48 voltin sähköjärjestelmä lisää karavaanarien sähköomavaraisuutta ja liikkumisen vapautta.

Knaus Tabbert GmbH ja Bosch Engineering GmbH ovat sopineet kehittävänsä matkailuajoneuvoihin 48 voltin sähköjärjestelmän, joka lisää karavaanareiden liikkumisvapautta.

– Yhtenä Euroopan johtavista vapaa-ajanajoneuvojen valmistajista pidämme itseämme alan innovaatiokehittäjinä. Boschin tytäryhtiö Bosch Engineering GmbH on ihanteellinen kumppani erityisesti silloin, kun kyseessä on 48 voltin järjestelmä. Työskentelemme yhdessä karavaanimatkailun tulevaisuuden eteen, kertoi Knaus Tabbertin toimitusjohtaja Werner Vaterl projektin julkistamisen yhteydessä.

– Meillä on yli 20 vuoden kokemus insinööripalveluiden tarjoamisesta, ja olemme toteuttaneet lukuisia räätälöityjä liikkuvuushankkeita kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Siksi olemmekin erityisen iloisia siitä, että Knaus Tabbert GmbH jakaa tavoitteitamme ja saamme olla viemässä tätä hanketta eteenpäin, kiitteli puolestaan Bosch Engineering GmbH:n johtaja Frank Schmidt.

Pahin este sille, että karavaanarit eivät voi leiriytyä pidempiä aikoja muualla kuin leirintäalueilla, on sähkön loppuminen. Innovatiivisen 48 voltin järjestelmän kehittäminen luo kuitenkin perustan paremmalle energiaomavaraisuudelle, ja karavaanarit voivat matkailla latausmahdollisuuksien ulkopuolella huomattavasti nykyistä pidempään.