Uusi huoltopisteautomaatti helpottaa karavaanarimatkailua

Turun Caravan Show’ssa nyt viikonloppuna 22.–24.4. esiteltävä BestPoint-huoltopisteautomaatti sisältää kemiallisen wc:n tyhjennyksen, harmaanveden tyhjennyksen ja raikkaan veden täytön.

BestPoint-huoltopisteautomaatin on kehittänyt matkaparkkikonseptistaan tuttu BestPark Oy. BestPoint on ulkonäöltään samanlainen peltikaappi, kuin mitä ovat huoltoasemien paineilma- ja pesuvesikaapit – ja sellaisten yhteyteen se myös hyvin sopii.

Karavaanareiden huoltopisteautomaatin asentaminen edellyttää vain vesi-, viemäri- ja sähköverkkoa. Tällaisia paikkoja ovat huoltoasemien lisäksi esimerkiksi kauppakeskukset, hotellit, pienvenesatamat ja ravintolat, joiden palveluita karavaanarit muutenkin käyttävät. Yrittäjä voi ostaa BestPointin omakseen tai liisata sen noin 300 euron kuukausimaksulla.

BestPoint-käynnin voi varata ja maksaa BestParkin varausjärjestelmän kautta verkossa tai mobiilissa, ja palvelut saa käyttöön koodin avulla. Palvelun hinnoittelusta päättää huoltopisteen isäntäyritys, mutta kaikki automaatin palvelut sisältävän käynnin lähtöhinta tulee olemaan viiden euron luokkaa. BestPark tarjoaa BestPoint-käyttäjille ympärivuorokautisen asiakaspalvelun.

BestParkin tavoitteena on luoda Euroopan laajuinen huoltopisteverkosto. Suomen ensimmäiset huoltopisteet tulevat touko–kesäkuussa avattaviin uusiin BestPark-matkaparkkeihin. Ruotsin ensimmäinen BestPoint avataan puolestaan kesäkuussa maan suurimman karavaanitarvikemyymälän Camping Varuhusetin yhteyteen.

Kuva: BestPark Oy
Video: Pauli Salokangas