Helsingin Caravan 2024 -messuilla pääsee tammikuussa tutustumaan komeaan valikoimaan matkailuajoneuvoja

Vuonna 2024 ei järjestetä lainkaan huhtikuulle kaavailtua Turun Caravan Show -tapahtumaa. Helsingin Caravan 2024 -messut ovat perjantaista sunnuntaihin 19.–21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa, ja sen jälkeen vuonna 2024 alan isoon messutapahtumaan pääsee vasta syyskuun lopussa Lahden Caravan-messuilla.

Helsingin Messukeskuksessa on esillä monipuolinen valikoima matkailuautoja ja -vaunuja sekä retkeilyautoja. Matkailuajoneuvomerkeistä edustettuina ovat muun muassa Adria, Affinity, Bürstner, Carthago, Challenger, CI, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe, Knaus, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Rapido, Sun Living, Sunlight, Tabbert ja Weinsberg.

Ohjelmatarjontaa on sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille että matkailuajoneuvon hankintaa tai vuokrausta harkitseville. Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja muun muassa aiheista matkailuauto harrastusten mahdollistajana, rohkeasti Eurooppaan, karavaanarin abc-tietoa ja matkailuautolla Norjaan.

Helsinki Caravan 2024 järjestetään samaan aikaan Matka-messujen kanssa, ja molempiin tapahtumiin pääsee samalla pääsylipulla. Helsingin Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) kanssa.

Kuvat: Helsingin Messukeskus

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *