AGA-nestekaasuautomaatti löytyy jo 30 K-ruokakaupan yhteydestä

Viime kesänä monen K-Citymarketin yhteyteen ilmestyneet AGA-nestekaasuautomaatit ovat osoittautuneet sen verran suosituksi tavaksi hakea kaasutäydennystä, että automaattiverkostoa on kasvatettu vuoden aikana hyvään tahtiin.

– Automaatit helpottavat kuluttajien elämää, kun kaasua on saatavilla ympäri vuorokauden, sanoo kaasuyritys Linden myyntijohtaja Pauli Toiviainen.

Viikonloppu ja vapaat nousevat hakuhetkissä esille, ja suosituin päivä hakea kaasua on lauantai. Silti myös erikoisuuksia on automaattien käytössä havaittu.

– Suurin osa suomalaisista hakee kaasupullonsa melkeinpä virka-aikaan. Mutta kyllä asiakkaita on ollut jopa aamuyön tunteina. Ties vaikka tästä tulisi tämän kesän trendi, kun ihmiskontakteja on edelleen hyvä välttää ja riskiryhmien kannattaa asioida ruuhka-aikojen ulkopuolella. Automaatit toimivat mihin kellonaikaan tahansa, Toiviainen vinkkaa.

Havaittavissa on myös, että grillikausi on alkanut tavanomaista aiemmin suomalaisten viettäessä aiempaa enemmän aikaa kotona. Automaatteja on Suomessa nyt 30 kappaletta ympäri maan, Vaasasta Joensuuhun ja Helsingistä Rovaniemelle. Vastaavat automaatit ovat osoittautuneet suosituiksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

Asiointi AGA-nestekaasuautomaatilla hoituu itsepalveluna, jossa maksu tapahtuu yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Automaatista voi ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän kaasupullon täyteen ja maksaa vain kaasusta. Myynnissä on AGA:n 5 ja 10 kilon komposiittipulloja. Myös teräspulloja voi palauttaa automaatteihin.

AGA-nestekaasuautomaattien sijainti selviää täältä löytyvästä kartasta.

Lähde: Oy Linde Gas Ab

Keskustelu

  1. Reijo Hilliaho

    Mitä tapahtuu jos ei ole pulloa pakissa vaikka on maksanut sen vai voiko edes tulla tilannetta ettei saa pulloa vaikka ostanut sen.
    Tää on hyvä homma ei ole kaupan ajoista kiinni.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.