Caravan-lehti somessa

Caravan-lehden kuvakilpailussa kova taso – katso galleria!

Kisan voitti Reijo Wallinin "Kaatosade".

Pinnalla

Caravan-lehden kuvakilpailussa kova taso – katso galleria!

Karavaanarit lähettivät lehden 50-vuotisjuhlien kunniaksi järjestettyyn valokuvakisaan toinen toistaan upeampia otoksia.

Caravan-lehden valokuvauskilpailun aiheena oli ”Karavaanarin vuosi”. Aihe oli lavea, mutta tarkoituksena oli rohkaista ottamaan dokumentaarisia kuvia harrastukseen liittyvistä tilanteista, olivatpa ne sitten kommelluksia tai huippuhetkiä.

Kaikkiaan osallistujia oli kymmeniä, ja loppusuoralle valikoitui kahdeksan valokuvaa, joissa eri vuodenajat ovat edustettuina. Kuvissa esiintyy niin ihmisiä, elämiä kuin tietysti asianmukaista kalustoakin.

Kuvakisan voittaja Reijo Wallin Valkeakoskelta palkittiin retropokkarilla ”Kaatosade”-nimisestä otoksestaan. Matkailuvaunun takaikkunasta ikuistetussa hetkessä kuvastuu tunnelma suomalaisella loppukesän leirintäalueella kaikessa konstailemattomuudessaan. Kuva on otettu Kokemäellä.

Toiseksi sijoittui lieksalainen Mirja Halonen. Hän sai autokameran ”Veivaus”-nimisestä kuvastaan, joka puhkuu toimeliasta reissumieshenkeä Karavaanialue Onnelassa. Kolmanneksi sijoittunut Jarmo Pyhtinen Posiolta palkittiin ulkoisella kovalevyllä kotikulmillaan ikuistamastaan upeasta maisemasta nimeltä ”Repolaisia”.

Lisäksi myönsimme viisi kunniamainintaa. Kuvat näet allaolevasta galleriasta.

Mikä kuva omasta mielestäsi oli upein kahdeksasta finalistista? Kirjoita kommenttisi allaolevaan tekstikenttään!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

2 kommenttia

2 kommenttia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Pinnalla

Viikon luetuimmat
Yhteistyökumppanit


 
Y l ö s