Caravanlandia aloittaa Hymerin maahantuonnin

Kokkolalainen Caravanlandia aloittaa Hymerin matkailuajoneuvojen maahantuonnin kesällä, mallivuoden 2022 alkaessa.

Yli 15 vuotta alalla toiminut Caravanlandia Oy edustaa entuudestaan myös muita Erwin Hymer Groupiin kuuluvia saksalaismerkkejä Bürstneriä, Dethleffsiä ja Sunlightia.

– Hymer täydentää tarjontaamme. Meillä on sen myötä jatkossa edustuksessa premium-luokan tuoteperhe, josta löytyy laaja valikoima etenkin Mercedeksen tekniikalle rakennettuja retkeily- ja matkailuautoja. Reilu vuosi sitten avattu, täysin matkailuajoneuvotoiminnan ehdoin suunniteltu uusi toimipisteemme tarjoaa premium-merkin arvoiset puitteet tuote-esittelyyn ja huoltopalveluihin, sanoo tiedotteessa Caravanlandian toimitusjohtaja Antti Tokola.

Hymerin koko Mercedes-pohjainen mallisto on uudistettu viime vuosien aikana. Mercedes Sprinterin tekniikalle tehdään kahdeksaa erilaista retkeily- ja matkailuautosarjaa. Uusi etuvetoinen Mercedes-mallisto on otettu markkinoilla hyvin vastaan, ja tarjolla on etu- ja takavetoisten matkailuautojen lisäksi korkealla maavaralla varustetut nelivetoiset mallit.

Suomessa Hymerin edustus on myös Best-Caravanilla, Rinta-Joupin Autoliikkeellä ja Touring Camp/Hymercenterillä. Täyden palvelun Hymer-toimipisteitä on jatkossa yhteensä 13.

Caravanlandialle valmistui Kokkolaan syksyllä 2019 uudet liiketilat, joissa toimivat matkailuajoneuvojen myynti, huolto ja tarvikemyynti.