Dethleffsiltä ison kokoluokan alkovimalli

Ensiostajille suunnattuun Dethleffsin Trend-mallistoon on tulossa isojen perheiden tarpeet täyttävä alkovimalli.

Puoli-integroidut ja integroidut Trend-mallit saavat yksityiskohtien parantamisen lisäksi täysin uuden design-paketin. Parannusten keskiössä ovat kylpyhuone ja autojen ulkoasu.

Puoli-integroiduissa malleissa on parannettu sisäänkäyntiä rakentamalla kaarevanmallinen askelkotelo osaksi koria. Kylpyhuoneeseen on vaihdettu parempi käsienpesuallas ja suihkun ritilä kosteussuojattuun versioon.

Lisävarusteena saatava sisätilan design-paketti antaa autolle täysin uuden ja raikkaan ilmeen. Pintamateriaaleissa on pääosassa tammen sävyinen Virginia Oak. Yläkaappien pinta on saanut valkoisen korkeakuultopinnoitteen.

Design-pakettiin kuuluu myös raikkaammat pöydän ja keittiön tasojen pinnat. Keittiön takaseinän ja suihkun konsolissa on uusi musta pinnoite. Arvokkuutta lisää myös käsikahvojen sekä pyyhe- ja vaatekoukkujen kromaus.

Makuupaikat jopa kuudelle

Trend-mallisto laajenee myös täysin uudella tulokkaalla. 3-akselinen A 7877-2 -alkovimalli on suunnattu isoille perheille. 8,61-metrinen auto on rekisteröitävissä kuudelle, ja siinä on makuupaikat niin ikään kuudelle.

Takana on iso (211 x 150 cm) poikittaisvuode. Sen jatkeena ovat erillinen suihku ja wc sekä iso vaatekaappi. Koko takaosasto voidaan sulkea omaksi tilakseen.

Ohjaamon takana on vastakkainistuttavan sohvaryhmän lisäksi pitkä sivusohva. Trend A 7877-2:ssa on iso takatalli ja 40 senttiä korkean kaksoispohja.