Elämyksiä ja ideoita tarjoileva Caravan Show käynnistyi aurinkoisessa Turussa

Viime vuonna Caravan Show veti 5 800 kävijää, ja treffeille saapui noin 350 matkailuajoneuvoyksikköä. Myös tällä kertaa paikalle saapui jo ensi tunteina lupaavasti väkeä. Messut jatkuvat perjantaista sunnuntaihin.

Suomessa ensirekisteröitiin tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana 21 prosenttia vähemmän uusia tehdasvalmisteisia matkailuajoneuvoja kuin vuotta aiemmin, mutta messuilla näkee ja kuulee, että kiinnostus matkailuajoneuvoihin on kuitenkin kova. Kunhan juuri se sopiva sopivaan hintaan osuu kohdalle… Messuilla on uusien matkailuautojen ja -vaunujen lisäksi myynnissä myös käytettyjä vaihtoehtoja.

Jos tapahtumassa esillä olevista matkailuajoneuvoista nostaa esille kolme, jotka luultavasti erityisesti kiinnostavat suurta yleisöä, veikkaus osuu ensiesittelyssä oleviin Polar-vaunuihin, seikkailuihin soveltuvaan Hymer Venture S -matkailuautoon sekä Concorden maantieristeilijään.

Hymer Venture S -autoon tutustumiseen joutui jonottamaan, mutta se ei haitannut messuilijoita.

Concorde Centurion 1165 GSI on ollut messuilijoiden ilona jo viime syksynä Lahden ja tammikuussa Helsingin caravan-messuilla, mutta lähes 900 000 euroa maksava valtava auto hämmästyttää yhä messuilijoita.

Polar vaunuja on valmistettu Ruotsissa lähes 60 vuotta, ja kotiseudun arvostuksesta kertoo Polar-vaunujen takaseinässä oleva pieni teksti ”Made in Norrland.”

Polarit ovat tuttuja Suomessakin pitkältä ajalta, mutta nyt maahantuonti on taas saatu kuntoon – Polar-vaunut tulivat aivan hiljattain Rinta-Joupin Autoliikkeen valikoimiin. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvissa Polareissa on Alden nestekeskuslämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys.