Helsingin Caravan-messut ja Automatkailumessut yhdistävät voimansa

Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään 22.–24.1.2021 matkailuajoneuvoihin ja lähimatkailuun keskittyvä Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 -messut

Järjestäjien mukaan matkailuajoneuvoihin ja lähimatkailuun keskittyvään tapahtumaan ovat lähdössä kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, ja tarjolla on myös laajat tarvikevalikoimat. Uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen ja caravan-tarvikkeiden lisäksi tapahtumassa esitellään laajasti lähimatkakohteita. Ohjelmalavalla kuullaan matkakertomuksia ja -vinkkejä kokeneilta automatkailijoilta.

Tapahtumakokonaisuus avaa Messukeskuksen tapahtumakauden isosti, ensimmäistä kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen. Matkamessujen siirryttyä toukokuulle tapahtumalla on käytössään tilavat hallit.

– Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi jo kesällä. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen, ja useat sisäänkäynnit järkevän liikkumisen Messukeskuksessa. Olemme innostuneita uudesta yhteistyöstä ja messukauden avauksesta. Tapahtumat tuovat selkeää lisäarvoa toisilleen. Automatkailu ja matkailuajoneuvot kiinnostavat suomalaisia entistä enemmän ja yhteistyö tekee tapahtumasta entistä vahvemman, kertoo tiedotteessa tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta.