Hymer Center Carthago-myyjäksi

Carthagon matkailuautot saavat syyskuun alussa toisen maahantuojan, kun Espoossa Kehä 3:n varressa toimiva Hymer Center Touring Camp Oy aloittaa saksalaismerkin edustajana.

Carthagon toinen maahantuoja on jyväskyläinen Jyväs-Caravan Oy, joten Hymer Centerin myötä Carthagon maantieteellinen kattavuus parani merkittävästi.

Carthago ei ole Antti Kekäläisen johtamalle Hymer Centerille uusi edustus, sillä se kuului yrityksen edustuksiin vuosina 2005–07.

– Luovuimme Carthagosta, kun vuonna 1986 toimintansa alkaneessa yrityksessä tapahtui sukupolvenvaihdos, ja yritys siirtyi minulle sedältäni Hannu Kekäläiseltä. Siinä vaiheessa halusin yksinkertaistaa toimintoja ja keskityimme Hymeriin. Samoihin aikoihin osui myös talouden taantuma, joten sikälikin päätös osoittautui oikeaksi, kertoo Antti Kekäläinen.

– Hymer ja Carthago täydentävät toisiaan, ja molempiin merkkeihin panostetaan samalla tavalla. Liikkeelle lähdetään kuitenkin maltillisesti, eikä meillä ole ainakaan heti liikkeessä esillä Carthagon täyttä mallistoa.

Carthagon myynti tulee tapahtumaan nimen Carthago Center alla, ja sille rakennetaan samanlainen ”rakenna oma matkailuauto” -konfiguraattori, joka on käytössä Hymer Centerillä.

Hymer Centerillä – ja jatkossa siis myös Carthago Centerillä – on ollut keväästä alkaen toimipiste myös Kuopiossa, missä asiakkaita palvelee Caravan Larvannon myötä alalla tutuksi tullut Jarkko Larvanto. Asiakaspalvelupiste mahdollistaa tutustumaan uuden auton tilausmahdollisuuksiin, ja Jarkko Larvanto palvelee ajoneuvomyynnin lisäksi myös tarvikkeiden ja varaosien kanssa.