LMC:n uuteen Passion-mallistoon kaksi suosikkipohjaa

Keväällä esitelty LMC:n uusi Passion-mallisarja saa mallivuodelle 2018 mielenkiintoisen pohjaratkaisulaajennuksen.

Uuden Passion-malliston myötä LMC toi kosteutta kestävän Long Life Technologie -korirakenteen myös noin 70 000 euron hintaluokkaan.

Passion-malliston myynti alkoi puoli-integroiduilla T 683- ja T 673 G -erillisvuodemalleilla. Mallivuodelle 2018 Passion-vaihtoehdot tuplaantuvat.

7,36-metrisessä T 713 -erillisvuodemallissa on takana iso kylpyhuone. 7,55-metrinen T 743 on puolestaan saarekevuodeversio, jossa suihku- ja wc ovat erillisissä tiloissaan. Tässä mallissa koko takaosa voidaan erottaa muusta ajoneuvosta wc:n ovella.

Molemmat pohjaratkaisut ovat olleet viime vuosina suomalaisten kasvavassa suosiossa. LMC Passion kohdalla niiden houkuttelevuutta lisää hinta, joka on ilman lisävarustelua 70 600–71 500 euroa.

Nyt myös Alden nestekeskuslämmitys

Koko Passion-malliston vakiovarustus on kattava, joten ajoneuvojen hinta-varustus-laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä.

Fiatin alustapakettiin kuuluu automaattinen ilmastointi, sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät ulkopeilit, korkeussäädettävät istuimet ja monitoimiratin. Muiden LMC:n matkailuautojen tapaan myös Passionissa on vakiona ohjaamon kaihdinverhot, vakionopeudensäädin ja takaseinän muotokappaleeseen integroitu peruutuskamera kaapelivalmiudella.

Passiot rakennetaan Fiatin matalalattia-alustalle, ja perusmoottori on 130-hevosvoimainen moottori. Harmaavesisäiliö on eristetty, ja lämmityksenä on Truma Combi 6 E -sähköpatruunalla. Ilmalämmitykseen yhdistettävä nestekiertoinen lattialämmitys maksaa 1 280 euroa. Mallivuoden 2018 Passion-malleihin saa myös Alden nestekeskuslämmityksen.

LMC:n uusi Passion-mallisto esittäytyy suomalaisille syyskuussa Lahden Caravan-messuilla.