SF-Caravan ja Caravan-lehti purkivat yhteistyönsä Teboilin kanssa

SF-Caravan ry:n liittohallitus on torstaisella päätöksellään purkanut yhteistyösopimuksensa Oy Teboil Ab:n kanssa. Irtisanomisen syynä on Venäjän väkivaltainen tunkeutuminen Ukrainaan ja siitä alkanut sotatila. Teboilin omistaja on venäläinen energia-alan suuryhtiö Lukoil. 

SF-Caravanin liittohallitus katsoi yksimielisesti, että näissä oloissa se ei voi olla Teboilin näkyvä yhteistyökumppani.

Teboil on ollut SF-Caravanin yhteistyökumppani yli 30 vuotta. SF-Caravanin jäsenkorteissa on ollut näkyvissä Teboilin logo. Kortin magneettiraidalla on jäsen saanut alennuksen polttoaineista ja nestekaasusta. Sopimuksen irtisanomisen myötä nämä alennukset poistuvat lähiaikoina.

Jäsenkortit uusitaan myöhemmin. Uuden yhteistyökumppanin hakeminen polttoainealennusten tarjoamiseksi jäsenistölle aloitetaan välittömästi.

Myös mediayhtiö mukana

Samalla päättyy myös SF-Caravanin omistaman, Caravan-lehteä kustantavan Suomen Caravan Media Oy:n yhteistyö Teboilin kanssa. Teboilin karttamerkit poistuvat Leirintäoppaan kartoista.

Caravan-lehti pidättäytyy toistaiseksi julkaisemasta minkäänlaisia Venäjän matkailua edistäviä sisältöjä. Päätös koskee sekä painettuja että digitaalisia julkaisuja.

Keskustelu

 1. Hieno päätös, respect!

  Kommentoitu 1 kertaa

 2. SEO tilalle!

  Kommentoitu 0 kertaa

 3. Hyvä, oikein !

  Kommentoitu 0 kertaa

 4. Ari Lempinen

  Sodassa ei ole kuin häviäjiä. Mutta tuosta boikotoinnista sananen. Teboil yrittäjät ovat yksityisiä yrittäjiä ja toimivat täysin itsenäisesti. Myyvät kotimaisia ja lähialueelta hankittuja tuotteita. Kauppapaikat työllistävät tuhansia suomalaisia ihmisiä. Välillisesti tuo luku on moninkertainen. Nyt tänä uutisoitu boikotti puree kyllä ideoloogisesti, mutta samalla vahingoittaa suomalaista yrittäjyyttä ja työntekoa. Huonoimmillaan tästä syntyy lisää työttömyyttä Suomeen ja se on huono suunta. Ymmärrän, ettei täällä peräpohjolassa ole mahdollisuuksia vaikuttaa sodankulkuun monellakaan tavalla, mutta tämä tapa ei ole oikein meitä yrittäjiä ja työntekijöitä kohtaan.
  Nyt kun liitto on päättänyt boikotoida osaltaan myös suomalaista työntekoa, niin eikö ole erikoista, että SF-caravaanarir ry on päättänyt järjestää Rallyn Moskovaan heinäkuussa 2022?? Tuetaan venäläisyyttä jättämällä matkailuruplia Venäjälle. Haloo!

  Kommentoitu 0 kertaa

 5. Hyvä liittohallitus !
  Toivottu päätös, jolla osoitamme kannattavamme Euroopan yhtenäistä päätöksentekoa

  Jokin muu asemaketju tilalle
  ST1, Shell, Seo, ABC, Neste

  Suosittelen, että Neste-ketjun/K-kaupan tai ABC-ketjun/S-kaupan kanssa olisi jonkinlainen etusopimus.
  Molemmissa ainakin liikevaihdon voitto jää Suomeen ja palvelut ovat monipuolisia ja taustatekijöinä bonusjärjestelmät.

  Kommentoitu 0 kertaa

 6. Pirjo Salonen

  Boikotti kohdistuu Suomalaisiin yrittäjiin

  Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.