Sunlightilta retkeilyauto alkaen 46 440 euroa

Edullisista matkailuautoista tunnetun Sunlightin retkeilyautouutuus tottelee nimeä Cliff.

Dethleffsin ja Hymerin Neustadtiin entiseen Itä-Saksaan perustama yhteistoimintatehdas aloitti edullisen hintaluokan matkailuautojen valmistamisen vuonna 2006, ja vuodesta 2012 alkaen Capronissa valmistettiin myös Carado- ja Sunlight-matkailuvaunuja.

Erwin Hymer -konserniin kuuluvan Capronin tehtaan tuoteportfolioon lisättiin vuonna 2015 ”peltikuoriaiset”, kun yritys aloitti retkeilyautopioneeri Pösslin kakkosmerin Roadcarin autojen tuotannon. Edullisen hintaluokan retkeilyautojen kysyntä oli niin huimaa, että Carado- ja Sunliving-matkailuvaunujen valmistus lopetettiin ja vaunutuotannon tilat otettiin matkailuajoneuvotuotannon tarpeisiin. Ainakin vielä toistaiseksi Caradon ja Sunlightin retkeilyautot valmistaa italialainen Laika.

Mallivuodelle 2018 Sunlightin mallistoon tulee yhdeksän puoli-integroidun ja kolme alkovimallin rinnalle retkeilyautomallisto Cliff. Elegantiksi kehutusta Cliffistä on tarjolla neljä pohjaratkaisua kolmessa pituusluokassa.

Cliff 540 on 5,41-senttinen poikittaisvuoderatkaisulla toteutettu malli. 6-metrisiä versioita on kaksi, eli poikittaisvuoteinen Cliff 600 ja tuplakerrosvuoteilla varustettu Cliff 601. Jälkimmäinen sopii jopa nelihenkiselle perheelle. Pisimmässä Cliff 640:ssä on pitkittäisvuoteet.

Cliffissä on hyvin varusteltu keittiö, hyvin säilytystilaa ja suihkulla varustettu kylpyhuone. Sunlight on toteuttanut sisustuksen nuorekkaalla ilmeellä ja kulutusta kestävillä materiaaleilla.

Cliff-mallien lähtöhinnat ovat 46 440–49 990 euroa.