Tästä se uusi kausi taas lähtee – Helsingin Caravan-messut käynnistyvät perjantaina

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Caravan-messut perjantaista sunnuntaihin 17.-19.1.2020. Caravan-messujen aikaan Messukeskuksessa on käynnissä myös uuteen elämykselliseen matkailukauteen katseet kääntävä Matkailumessut. Kumpaankin tapahtumaan pääsee samalla pääsylipulla.

Caravan-messuilla on tarjolla vinkkejä ja apua matkailuajoneuvon hankintaan niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Tapahtumassa esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa.

Messuilla esitellään uusia matkailuajoneuvoja seuraavilta merkeiltä: Adria, Bürstner, Carado, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Knaus, Morelo, Pössl,  Rapido ja Weinsberg sekä  uudet Suomessa esillä olevat merkit Niesmann + Bischoff ja Pilote.  Uusia matkailuajoneuvoja on messuilla aiempaa enemmän johtuen suuresta uutuuksien määrästä.

Messuilla esiteltäviä matkailuautouutuuksia ovat muun muassa 8,8 metriä pitkä, messujen kallein maantieristeilijä Concorde Centaurio 860LI, huikea Morelo Palace Liner, täysin uusittu Adria Compact, uuden pohjaratkaisun Rapido V62,  yksi kauneimmista puoli-integroiduista autoista Niesmann + Bishoff Smove 7.4 E, erikoismalli Bürstner Ixeo Time IT 716 J, pyöreillä ikkunoilla varustettu Pössl Trenta 30-vuotisjuhlamalli, Mercedes-Benzin alustalle rakennettu Hymer Tramp S 695, kuusimetrinen Weinsberg CaraTour 50 Years Limited Edition -malli ja Valion promoauto ”Oltervaaninakin” tunnettu Carado A461.

Matkailuvaunuissa uutuuksista ovat esillä muun muassa uuden pohjaratkaisun Hobby 560 FC Prestige sekä Fendt 650 SG Diamant.

Ideoita elämyksiä tarjoavista reissukohteista

Messut ovat erinomainen tilaisuus saada uusia ideoita kiinnostavista koti- ja ulkomaan matkakohteista. Matkamessujen partnerimaana on tänä vuonna Viro, joten Messukeskuksessa on erityisen hyvä tilaisuus saada vinkkejä karavaanarimatkailuun Virossa.

Caravan-messujen ohjelmassa on lauantaina ja sunnuntaina tietoiskuja muun muassa seuraavista aiheista: Vinkkejä aloittelevalle karavaanarille – vuokraus, talvikäyttö ja lapsiperheet. Lapsiperheille sopiva matkailumuoto. Karavaanarielämää Lofooteilla perheen kanssa. Matkailuajoneuvolla ulkomaille – vinkkilista.

Caravan-messut ovat avoinna perjantaina kello 10–19. Lauantaina ja sunnuntaina messuilemaan pääsee kello 10–18. Caravan-lehti toivottaa kaikki tervetulleeksi osastolleen 3a1.

Lisätietoa tapahtumista on osoitteissa Caravanmessut.fi ja Matkamessut.fi.

Keskustelu

 1. Antti Keipi

  Hei!

  Saako SF-Caravan ry:n jäsenkortilla alennusta pääsylipun hintaan?

  Kommentoitu 0 kertaa

  1. Veli-Matti Jalovaara

   Helsingin Caravan 2020 -messut tarjoaa SF-Caravanin jäsenille sisäänpääsylipusta neljän euron alennuksen (normaalihinta 19 €). Etu on henkilökohtainen. Alennuksen saa yhdestä aikuisten pääsylipusta sisäänkäynneiltä ostettaessa, voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.

   Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.