Caravan-lehti somessa

Unioni houkuttelee uutta väkeä karavaanareiksi – arpoo upouuden matkailuauton!

Haluaisitko itsellesi tällaisen menopelin - ilmaiseksi?

Pinnalla

Unioni houkuttelee uutta väkeä karavaanareiksi – arpoo upouuden matkailuauton!

Unioni ja Caravan-lehti kutsuvat uusia harrastajia jalon harrastuksen pariin järjestämällä erikoiskampanjan.

Suomessa on tällä hetkellä 120 000 aikuisikäistä karavaanaria, joiden jälkikasvu mukaan lukien harrastuksen parissa lienee mukana jopa parisataa tuhatta suomalaista. Parasta harrastuksessa on vapaus, sillä karavaanarina kukin voi toteuttaa matkailuviettiänsä omalla tavallaan.

– Reissaaminen matkailuvaunulla tai -autolla on kasvava harrastus jäsenmäärällä mitattuna, kertoo toiminnanjohtaja Kalevi Nojapuu Caravan-yhdistysten unionista.

– Karavaanareita yhdistää vapauden tunne, sillä meillä on mökki aina mukana. Lisäksi haluamme nähdä ja kokea uusia paikkoja sekä tapaamme tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä, hän kommentoi.

Mutta vaikka jäsenten määrä onkin kasvussa, väkeä halutaan houkutella vielä lisää harrastuksen pariin. Unioni ja Caravan-lehti ovatkin järjestämässä jäsenhankinnan edistämiseksi yhteistyössä kampanjaa, jonka palkinto on hulppea.

Allaolevaan tekstikenttään tai sosiaalisessa mediassa tätä juttua kommentoimalla nimittäin osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa upouuden matkailuauton (arvoltaan 76 999 euroa). Osallistua voi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus(at)caravan-lehti.fi. Unioniin voi lähettää myös postikortin. Kommentissa sana on vapaa.

”Karavaanareita yhdistää vapauden tunne ja liikkumisen mahdollisuus mukavasti, sillä meillä on mökki aina mukana.”

Mikäli kommentti on riittävän naseva, sen voidaan katsoa osallistuvan suoraan myös seuraavan vuoden arvontaan. Näin ollen upean matkailuauton voi voittaa itselleen hyvässä lykyssä jopa kahtena vuonna peräkkäin.

Aikaa osallistua arvontaan on puoleenyöhön saakka. Arvonta suoritetaan luonnollisesti virallisen valvojan läsnäollessa. Valvojaksi on alustavasti kaavailtu Aulis Gerlanderia.

Toim. huom. (2.4.)

Aprillia, aprillia! Kuten osa lukijoista jo arvelikin, kyseessä oli Caravan-lehden jekku. Kiitokset kommenteista! Yst. terv. ”Kalevi Nojapuu”

9 kommenttia

9 kommenttia

 1. Anna Leppänen

  1.4.2017 klo 10:09

  Pelkään, että tämä on aprillipila, mutta jos ei, niin Onnea itselleni arvontaan! 🙂

 2. Miia Tiihonen

  1.4.2017 klo 10:12

  Matkailu avartaa,
  varsinkin jos alla olisi noin hulppean hieno matkailuauto?☺??

 3. Tiina Ven

  1.4.2017 klo 10:15

  Asuntoautolla koti aina mukana ❤️

 4. Timo Malste

  1.4.2017 klo 10:57

  Matkailuautoilussa parasta on se, että voit jäädä yöksi melkein mihin vain ja sukuloidessa on oma punkka munkana niin ja oma köökki & hyyskä.
  Toisaalta valokuvaajana matkailuautoa voin käyttää ”piilokojuna”

 5. Kommo

  1.4.2017 klo 11:41

  Oishan tommonen komee

 6. Päivi Oravasaari

  1.4.2017 klo 13:13

  Eläkepäivät alkaa. Olisi mukavaa kiertää maailmaa asuntoautolla, jossa koko koti aina mukana?

 7. Lauri ignatius

  1.4.2017 klo 17:24

  Caravaanareilla ei ole Unionia.

 8. Pentti Keskikallio

  1.4.2017 klo 18:13

  Reissaaminen matkailuautolla on helppoa ja vaivatonta, kaikki tarpeellinen on aina mukana. Ei ole sidoksissa aikatauluihin. Voi pysähtyä p-alueelle ja keittää kahvit tai syödä kun siltä tuntuu.

 9. Pekka Vainiola

  1.4.2017 klo 19:53

  Uusi auto on aina uusi, suhteellisen huoleton. Kulttuuritapaukset kotimaassa ja vähän ulkopuolellakin kiinnostavat. Lisäksi kotimaiset kohteet ovat iän myötä alkaneet kiinnostaa enemmän ja enemmän.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Pinnalla

Y l ö s