Vielä ehdit osallistua videokisaan – tarjolla ilmainen festariviikonloppu

Caravankesä2018-kisassa voi voittaa liput Himoksen Iskelmäfestivaaleille sekä ilmaisen majoituksen matkailuautossa.

Lahden Messut lanseeraa kampanjan, johon kuuluu kaksi erillistä kilpailua: Festarisomettaja ja Kuvakisa.

Festarisomettajakisassa on tarkoituksena kertoa videoiden ja valokuvien kautta kuinka mahtavaa matkailuautossa majoittuminen on festareilla. Videon on oltava 30 sekunnista kahteen minuuttiin pitkä, ja sen on liittyttävä kilpailun teemaan.

Hakija voi olla yksin matkaileva tai iloinen kaveriporukka, festarien ensikertalainen tai kokenut konkari. Osallistujilta edellytetään kuitenkin vähintään 18 vuoden ikää.

Kisassa on mahdollisuus voittaa neljän hengen festariliput Himoksen Iskelmäfestareille sekä majoitus uudessa matkailuautossa paalupaikalla Himos Centerin edessä koko tapahtumaviikonlopun ajaksi.

Osallistujilta vaaditaan nopeita toimia, sillä hakuaika päättyy jo sunnuntaina. Tarkemmat ohjeet ja kilpailusäännöt löydät kisan järjestävän Lahden Messujen sivuilta.

Kuvakisa käynnissä syksyyn asti

Videokisan ohella järjestetään Kuvakisa, joka on käynnissä aina Lahden Caravan-messuihin saakka. Tähän kilpailuun voi osallistua bongaamalla kampanjan ilmeellä varustetun matkailuauton ja julkaisemalla siitä kuvan aihetunnisteella #Caravankesä2018 ja #Kuvakisa.

Palkinnoksi kilpailun voittaja saa matkailuauton viikoksi käyttöönsä.

Lahden messut järjestetään 20.-23. syyskuuta. Kuvakisasta uutisoi ensimmäisenä Liikkuvakoti.fi-sivusto.