Aiotko osallistua Lahden messutreffeille? Varaa aikaa saapumiseen

Ensi viikonloppuna järjestettävät Caravan-messut keräävät jälleen tuhatmäärin väkeä Lahteen. Tapahtuman yhteydessä järjestetään karavaanareille perinteiset treffit Vesijärven rantamaisemissa Lahden Messukeskuksen ja keskustan läheisyydessä.

Tänä vuonna treffeille saapuvien kannattaa huomioida, että luvassa on poikkeavia liikennejärjestelyitä katutöistä ja rakentamisesta johtuen. Aikaa kannattaa siis varata riittävästi saapumiseen.

Järjestäjänä toimivasta SF-Caravan Lahden seutu ry:stä kuitenkin luvataan, että kaikille saapuville löytyy hyvä paikka ja alueet ovat suurelta osin samat kuin viime vuonna. Tarjolla on myös joitain uusia paikkoja katutöiden ansiosta.

Tänä vuonna treffijärjestäjä ei ota vastaan ennakkoilmoittautumisia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Tapaamismaksu on 80 euroa, perjantai-sunnuntai, sisältäen valosähkön ja messuliput koko messuviikonlopulle (kaksi aikuista ja lapset) sekä osallistumiset oheistapahtumiin. Lisävuorokaudet 15 €/yö, voi lunastaa vain paikan päältä. Muut hinnat löytyvät treffijärjestäjän messuhinnastosta. Satama-alue on myös tänä vuonna käytössä jo keskiviikosta 13. syyskuuta alkaen.

Caravan-messut järjestetään Lahdessa 15.-17. syyskuuta.