Caravan-lehti somessa

Aiotko suunnata Metallican konserttiin Hämeenlinnaan matkailuajoneuvolla?

Matkailuajoneuvojen alue sijoittuu aivan konserttialueen tuntumaan ja näkyy osittain kuvan alareunassa. (Kuva: Hannu Vallas / Lentokuva Vallas Oy)

Tapahtumat

Aiotko suunnata Metallican konserttiin Hämeenlinnaan matkailuajoneuvolla?

Maineikas metalliyhtye Metallica konsertoi Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa 16. heinäkuuta. Paikalle on tulossa yli 50 000 osallistujaa. Matkailuajoneuvoilla saapuville tarjoaa tapahtumapaikan läheltä majoittumispaikkaa ainakin kaksi eri tahoa.

Sotkanranta Oy:llä on Kantolassa ihan konserttipaikan vieressä noin 30 matkailuajoneuvopaikkaa, joista 10 paikkaa oli tätä kirjoitettaessa jo varattu.

Sotkanranta Oy:n venesatamalla on kokemuksia matkailuajoneuvopaikkojen tarjoamisesta myös vuonna 2017 Hämeenlinnassa järjestetyn Guns N’ Roses -yhtyeen konsertin merkeissä. Silloin Sotkanrantaan löysi tiensä 20 matkailuajoneuvoa.

Kantolan tapahtumapuiston viereen perustetaan myös Kantola Event Camping -pop-up-leirintäalue. Sen taustalla oleva yhtiö on Hämeenlinnan keskiaikatapahtumat Oy. Alueella on noin 200 matkailuvaunu-/autopaikkaa ja noin 30 telttapaikkaa. Paikat ovat sähköttömiä.

Kantola Event Camping tukeutuu omien palveluidensa lisäksi Sotkanrannan satamassa oleviin palveluihin, muun muassa ravintolaan.

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Tapahtumat

Viikon luetuimmat
Yhteistyökumppanit


 
Y l ö s