Hyvinkäällä Rockfest-karavaanialue 6.–10.6.

Hyvinkään lentokentällä 6.–9. kesäkuuta järjestettävän suuren Rockfest-konserttitapahtuman matkailuautoalue on täynnä, mutta kaupunki järjestää Hyvinkään keskustaan matkailuajoneuvoalueen.

Rockfestin leirintäalue on vain matkailuautoille, mutta Hyvinkään kaupunki vastaa omalta osaltaan majoitustarpeeseen tarjoamalla paikkoja, jotka sopivat sekä matkailuvaunuille että -autoille

Tilapäinen matkailuajoneuvoparkki tulee olemaan aivan Hyvinkään keskustassa Aseman koulun hiekkakentällä osoitteessa Kauppalankatu 8.

Festivaalialue on noin kolmen kilometrin kävelymatkan päässä keskustasta, mutta keskustasta on myös maksullinen shuttle-bussikuljetus lentokentälle. Festaribussien pysäkki on noin 500 metrin päässä Aseman koululta.

Kaikilla Hyvinkään uuden karavaanarialueen paikoilla on sähköt, ja Aseman koulun vessat ovat matkailuajoneuvopaikan varanneiden käytössä. Alueella on myös ympärivuorokautinen järjestyksenvalvonta.

Alue avautuu keskiviikkona 6.6. kello 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 10.6. kello 12. Paikan hinta on 35 euroa/päivä tai 120 euroa/neljä päivää. Hinta on määritelty sen mukaan, että se kattaa alueen ylläpidosta koituvat kustannukset (sähkötyöt, järjestyksenvalvonta ja siivous).

Rockfestin uuden matkailuajoneuvopaikan varaukset kirjaa ylös torivalvoja Maarit Korhonen (maarit.korhonen@hyvinkaa.fi – 040 683 5421).

Lisätietoa Rockfest-festivaaleista löytyy osoitteesta www.rockfest.fi

Ilmakuva on Hyvinkään kaupungin suunnitelmakuva Rockfestin aikaisen matkailuajoneuvoparkin paikoista ja kulkusuunnista.