Pohjoismaiset karavaanarit kokoontuvat Kiuruvedellä 2024

Heinäkuussa 2024 matkailuajoneuvoharrastajat ympäri Eurooppaa kokoontuvat Kiuruvedelle Pohjoismaisille Karavaanipäiville (Nordisk Camping Träff).

60. kertaa järjestettävien Pohjoismaisten Karavaanipäivien yhteydessä juhlitaan myös SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlavuoden päätapahtumaa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä SF-Caravan ry, Kiuruveden kaupunki ja Wallen Hovi Oy.

Pohjoismaisilla Karavaanipäivillä on luvassa monipuolista ohjelmaa SF-Caravan ry:n juhlavuoden teeman “Vapaus ja vastuullisuus” mukaisesti.  – Karavaanarit arvostavat vapautta, luonnonläheisyyttä, ympäristöystävällisyyttä sekä harrastuksen sosiaalisuutta, sanoo tiedotteessa SF-Caravan ry:n puheenjohtaja Olli Rusi.

Juhlavan avajaistilaisuuden lisäksi osallistujille on tarjolla retkiä sekä iltaohjelmaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös matkailuajoneuvojen taitoajon eli Caramban pohjoismaiset mestaruuskilpailut. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuussa 2023.

Kotimaisten osallistujien lisäksi odotetaan vierailijoita erityisesti muista Pohjoismaista, mutta myös laajemmalti Euroopasta ja ympäri maailmaa. Ylä-Savon seutukunnassa sijaitsevalle Kiuruvedelle ennakoidaan saapuvan useita satoja kävijöitä. Kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen muistuttaa, että Kiuruvedellä ja sen tapahtumajärjestäjillä on ennestään vahva kokemus isojen tapahtumien järjestämisestä muun muassa Kiuruveden Iskelmäviikkojen myötä.

Keskustelu

  1. tuula viitaniemi

    Siellä nähdään , kalenteriin muistutus ;)

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.