Itävaltalainen retkeilymoduuli soveltuu moneen pakettiautoon

Pieni ja aloitteleva Campboks-yritys esitteli viime syksynä ahkerasti keskieurooppalaisilla caravan-alan messuilla Campboks-nimistä retkeilypakettiaan. Sillä keskikokoiseen pakettiautoon saadaan helposti tuotua retkeilyautoista ja -vaunuista tuttuja mukavuuksia reissuun lähteville.

Tuotteen tarjoava vuode on mitoiltaan 200 x 120 senttimetriä. Patja taitettuna soveltuu sisällä myös istumiseen (kaksi vastakkain istuttavaa sohvaa), kunhan reissaaja ei ole pitkä. Istuttaessa sisäkaton korkeus voi monessa autossa helposti jäädä epämukavan matalaksi. Tuotteen oma korkeus on 90 senttimetriä.

Istumaan pääsee myös ulkona, sillä Campboksista voi näppärästi vetää ulos ”istuinlaudat” sekä pöytätason.

Moduulin ulkokeittiöön mahtuu taitettava pesuallas, 1-liekkinen Primus-kaasuliesi ja 15 litran kompressorijääkaappi. Jääkaappia ei voi käyttää auton sisältä. Moduulissa on kaksi 12 litran vesisäiliötä ja automaattinen vesipumppu.

Varustukseen kuuluu myös ulkosuihku kolmen metrin suihkuletkulla. Campboksissa on säilytystilaa kolmelle eurolaatikolle varatuissa paikoissa. Laatikoista pitää maksaa erikseen.

Noin 140 kiloa painava Campboks voidaan asentaa ajoneuvoon, jonka tavaratilassa pyöränkaarien välinen leveys on vähintään 119 cm sekä tavaratilan vapaa pituus vähintään 200 cm, jos patjalla on tarkoitus myös nukkua.

Yritys itse listaa sivustollaan tuotteelleen yhteensopiviksi automalleiksi muun muassa seuraavat: Volkswagenin Transporter-, Caravelle- ja Multivan-mallit, Mercedes-Benzin V-sarja ja Vito, Citroenin Jumpy- ja Space Tourer -mallit, Peugeot Expert, Fordin Transit ja Tourneo, Opel Vivaro sekä Renault Traffic.

Campboks maksaa noin 6 500–8 000 euroa riippuen varustelusta.

Kuvat: Campboks  

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *