Kattotelttailu tekee tuloaan Suomeenkin – katso videolta, miten Thule Tepui jättää tilaa kattotelineeseen vielä varusteille

Erilaiset telttaratkaisut ovat lisänneet suosiotaan Euroopassa, ja esimerkiksi henkilöauton katolle asennettavat teltat tekevät tuloaan myös Suomeen. Kaha esitteli Helsingin Caravan 2023 -tapahtumassa Thule Tepui Foothill -kattoteltan.

– Eniten kuulee Euroopan ja jopa Islannin pickup-kulttuurista, jossa lava-autojen takana yövytään teltassa. Suomeen nämä ovat vasta tulossa, sanoo oy Kaha ab:n tuotepäällikkö Tero Illi.

Innovatiivinen teltta on helppo pystyttää auton katolle ja mahdollistaa yöpymisen missä ja milloin vain. Tepui-teltta soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa, joten varusteet pysyvät kuivina, vaikka ulkona myrskyäisi. Myös teltan tuuletus on helppoa avattavien verkkopaneelien ansiosta.

Kaikki Thule Tepui -teltat ovat UV-säteilyn kestäviä, homehtumattomia, ja ne on varustettu hyttysverkoilla. Katso tarkempi esittely oheiselta videolta.

Keskustelu

  1. Amir Näveri

    Thulen omapaino on järkevä 49kg. Tosin suhtaudun erittäin epäilevästi näihin kattotelttoihin sillä ihmisten kanssa painoa kertyy aika mukavasti telineiden todella pieniin liityntäkohtiin auton kattoon ja riski kolhia auto tuonne noustessa on huikean suuri. Useilla valmistajilla teltan omapaino on jopa 70kg ja olen nähnyt sellaisia autojen katoilla joiden suurin sallittu telinepaino auton liikkuessa on 50kg.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.