Merkkikohtaiset ikkunasuojat hillitsevät auringon porotusta

Takasivuikkunoiden häikäisysuojat tarjoavat kätevän tavan suojata henkilöauton takapenkillä matkustavia auringon paahteelta. Näitä suojia ei pidä sekoittaa imukupeilla sivulaseihin kiinnitettäviin satuhahmoaiheisiin suojiin.

Kahan maahantuomien tuotteiden valikoimassa olevat automallikohtaiset CarShades-häikäisysuojat tummentavat auton ikkunat huomaamattomasti, ja niiden peittävyys on parempi kuin yleismallisissa imukuppisuojissa. Tehdastilaustuotteiden toimitusaika on 2–3 viikkoa.

Käsin viimeistellyt CarShadesin häikäisysuojat ovat aina mallikohtaisia, joten niiden luvataan istuvan autoon millintarkasti. Sen lisäksi, että suojat suojaavat UV-säteilyltä, ne estävät näkemästä auton takatiloihin ja hillitsevät näin murtovarkaita.

Tummennusteippauksiin verrattuna CarShades-häikäisysuojat ovat edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin.

CarShades-valikoimaan kuuluu yhteensä satoja mallikohtaisia häikäisysuojasarjoja noin 40 automerkille. Britanniassa valmistettavien suojien kappalehinnat alkavat reilusta 110 eurosta.

Ikkuna auki ajettaessa häikäisysuoja toimii hyönteisverkkona.