MoistMasterin kuivanapitosäädinten tuoteperhe laajeni perussäätimellä

MoistMaster on tuonut myyntiin ajoittain tai kokonaan käyttämättömien pienempien tilojen, kuten matkailuvaunujen ja -autojen tai varastojen, kuivanapitolämmitykseen tarkoitetun E10 LD -perusmallin.

Säädin auttaa pitämään kosteusturvalliset olosuhteet mahdollisimman pienellä energiankulutuksella. Suhteellisen kosteuden noustessa tilassa liian korkealle, säädin kytkee siihen yhdistetyn lämmittimen päälle ja alkaa lämmittää tilaa estäen näin kosteusvaurioiden syntymistä.

Kuivanapitolämmitys suojaa MoistMasterin mukaan myös tiloja ympäröiviä rakenteita vastaavalla tavalla kuin vakiolämpötilassa pidettävä peruslämmitys.

MoistMasterilta on ollut aiemmin saatavilla E35 BT -malli, jossa on kolme eri säätövaihtoehtoa (optimiturva, lisäturva ja viihtyvyyssäätö) sekä Bluetooth-yhteydellä toimiva matkapuhelinsovellus olosuhteiden seuraamista ja säätöasetuksien muuttamista varten. Säätimessä on mukana minimilämpötilan asetus tiloihin, joita ei saa päästää pakkasen puolelle.

E10 LD -perusmallissa olosuhteita voidaan seurata säätimessä olevan led-näytön avulla. Säätötapana on aiemman säätimen säätövaihtoehdoista lisäturvasäätö, joka suojaa tiloja kaikilta kosteusvaurioilta. Myös uudessa mallissa on minimilämpötilan säätö, ja sen tasoa voi muuttaa säätimen näppäimistä.

E10 LD toimii normaalilla verkkovirralla, ja siihen voi kytkeä enintään 3,5 kW:n lämmittimen. Tuotteen hinta on 129 euroa.

Lähde ja kuvat: MoistMaster

Keskustelu

 1. Vesa Tolvanen

  Mistä laitetta voi ostaa?

  Kommentoitu 0 kertaa

  Vastaa

  1. Hei,
   Laitetta voi ostaa Caravan 2023-messuilta tai MoistMaster verkkokaupasta osoitteesta http://www.moistmaster.fi

   Kommentoitu 0 kertaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *